Comodo Antivirüs Sandboxa Güvenilirmi ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Beag_5
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Beag_5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar 1 yıl önce bi internet sitesinde (herkesin bildiği) korsan oyun yüklemeye başlamıştım. Fakat bu oyunlarda virüs çıktı ve bilgisayara format attık ...
O gün bu gündür asla ve asla korsan oyun indirmedim bugün kullandığım Comodo Antivirüste, Sandbox diye bi uygulama var. buradan gerekli bilgileri edinebilirsiniz : The Sandbox, Sandbox Computer Security | Internet Security, Cloud Antivirus Software
Buna güvenip korsan oyun indirsemmi ?
(para verip alamıyorum hem annem izin vermiyor hemde şu an hiç bir yerde göremiyorum bi kaç oyunu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

biri yardım edebilirmi artık ?

Son düzenleme:

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
9,802
Sorunuza bu forumda cevap alamacaksınız. İnsanların emek verdiği ürünlere kaçak yollarla para vermeden sahip olmaya çalışmak hırsızlık değilde nedir?
Para verme imkanınız yoksa ücretsiz oyunlara yönelebilirsiniz. Bir hayli fazla ücretsiz oyun da var.

12-) Telif haklarını zedeleyen dosyalara (crack, serial, warez) link verilmesi ve sitede paylaşılması kesinlikle yasaktır. Buna ek olarak Torrent yardımı ile telif hakları bulunan dizi, film vb. yayınlar için yardım başlığı açmak yada paylaşımında bulunmak yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...