Command & Conquer 3 Kane's Wrath Maps

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan aaslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elimde 200 ye yakın Command & Conquer 3 Kane's Wrath offline mapler bulunmakta istek oldukca yükleyebilirim
rar dan cıkardıkdan sonra map klasorune kopyalamınız yeterli (eger map klasoru yoksa map adında bir klasor olusturabilirsiniz)
Windows 7 icin
C:\Kullanıcılar\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Command & Conquer 3 Kane's Wrath\Maps
Windows XP icin
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Application Data\Command & Conquer 3 Kane's Wrath\Maps\

tournamentstadiumyellow.jpg

tournamentstadiumblue3.jpg

screen3eje.jpg

scr4mom.jpg

scr1ljl.jpg

cnc3ep12011082605292327.jpg

http://turbobit.net/rwpi54x90juu.html

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Command & Conquer 3: Tiberum Wars + Command & Conquer 3: Kane's Wrath

Command & Conquer serisinin en iyi oyunu gerçekten. Bir ara sabah akşam oynardım. İndirip oynayasım var açıkçası ama Hamachi'deki ağlar hep boş oluyor.

[MENTION=4209]aaslan[/MENTION] Hala oynuyor musun? Online kişi sayısı ne kadar oluyor takıldığın yerlerde, haberin var mı?

aaslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hala oynuyorum kopamadım bir turlu buna benzer modern silahlarla baska oyunlar cıkana kadar devam server lar bos sayılır ben genellikle elimde olan 200 yakın offline haritalarla oynamaktayım

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sürekli botlara karşı oynamak sıkıyor açıkçası. Hamachi ile internetten oynardım ben eskiden ama o zaman bile çok türk yoktu, şimdi kimse kalmamıştır herhalde. Oyunu online oynamanın tadına tam varamamıştım açıkçası. Biri gelse dese, biz birkaç arkadaş oynuyoruz sürekli, indir oyunu, yükle gel, gelirim yeminle, o derece. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum ama bir türlü yükleyemedim map leri map klasoru yok arkadasın dediğini yaptım kendim açtım map klasoru ama gene olmuyor gene olmuyor yardımcı olursanız çok sevinirim