Kuvvetmira
Profesör
Combofixle işim bitince silsem sıkıntı olurmu yani bulduğu virüsler serbest kalmaz değilmi ?
Eyw 1 dosya silmiş sanırım birtek bu yazıyo deletingin altındaStage Complete 50 yazdıktan sonra ekranda Deleting Files altında sildiği dosyaları gösterir.
Ya da en son bir metin belgesi çıkarır karşına orda da en üstte bir yerlerde Deleting Files (Silinen Dosyalar) görebilirsin.
peki nedir benim bildiğim sisteme zararlı her şeyi siliyor ?O sildiği virüs değil.
Mesela Advanced system care gibi programlar bilgisayarı tarayıp hiçbi işlem yapmadan önce o anki kullanıcının bütün sistem ayarlarını sakladığı dat dosyası. Bütün utilities programlarında bu vardır.. Geri yükleme noktası oluştururlar her ihtimale karşı.peki nedir benim bildiğim sisteme zararlı her şeyi siliyor ?
peki virüsler konusunda hiç bir işe yaramaz mı? mesela ben dosyalar görünmediğinde falan kullanıyorum hatta her sorunumda kullanıyorum çözüyor...Mesela Advanced system care gibi programlar bilgisayarı tarayıp hiçbi işlem yapmadan önce o anki kullanıcının bütün sistem ayarlarını sakladığı dat dosyası. Bütün utilities programlarında bu vardır.. Geri yükleme noktası oluştururlar her ihtimale karşı.
Sen yanlış anlıyorsun ben şimdi hiçbi program için işe yaramaz demedim. Aksine şuan bahsi geçen her iki programda gayet iyidir.peki virüsler konusunda hiç bir işe yaramaz mı? mesela ben dosyalar görünmediğinde falan kullanıyorum hatta her sorunumda kullanıyorum çözüyor...
yav hocam yanlış anlamıyorum sadece antivirüs yerine geçer mi onu öğrenmeye çalışıyorum senden 2side çok yararlı prog haniSen yanlış anlıyorsun ben şimdi hiçbi program için işe yaramaz demedim. Aksine şuan bahsi geçen her iki programda gayet iyidir.
Hayır combofix antivirüs yerine geçmez sadece taratarak zararlı yazılımları temizlersiniz.. Real time gerçek zamanlı koruması olan bi antivirüs yazılımı illaki kullanmalısınız..yav hocam yanlış anlamıyorum sadece antivirüs yerine geçer mi onu öğrenmeye çalışıyorum senden 2side çok yararlı prog hani
ne önerirsiniz bu aralar ücretsiz bir antivirüse ihtiyacım var galiba pc baya hantallaştıHayır combofix antivirüs yerine geçmez sadece taratarak zararlı yazılımları temizlersiniz.. Real time gerçek zamanlı koruması olan bi antivirüs yazılımı illaki kullanmalısınız..
AVG İnternet Security 2013 kur lisanslar benden.ne önerirsiniz bu aralar ücretsiz bir antivirüse ihtiyacım var galiba pc baya hantallaştı