ComboFix Nedir?

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar merhaba

heryerde hakkında övgüyle bahsediliyor, ancak antivirüs programı mı onu bile bilmiyorum?

1. acaba bu ComboFix Nedir?

2. tamamen güvenilir midir? ne yapar?

3. kullanmanın hiç sakıncalı bir yanı var mıdır?

4. kullanırken dikkat etmemiz gereken bir yanı var veya dikkat etmemiz gereken birşeyi var mı?

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
1- ağır infekte bilgisayarları temizleyen bi program

2-güvenilirdir

3-dikkatli ve kullanım yönergesine uygun kullanılmazsa işletim sistemine zarar verebilir.

4-programın indirme sitesinde nasıl kullanılacağı anlatılıyor

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4

2-güvenilirdir

3-dikkatli ve kullanım yönergesine uygun kullanılmazsa işletim sistemine zarar verebilir.

öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim

3. dikkatli nasıl kullanabilirim? kullanım yönergesini nereden öğrenebilirim?

4. programın indirme sitesinin adresi nedir?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

2-güvenilirdir

Benim combofix'e bir kere işim düştü, bilgisayarı taradı sonra internetimi koparttı. Bilgisayarı resetledim neler yapmadım fakat hiç bir şekilde bilgisayara internet gelmiyordu.

Format attım ve düzeldi. O programı kullanmaya korkuyorum yani :P

Bu arada mesela benim pcde virüslü olarak gözüken fakat zararsız olan ve işime yarayan bir kaç şey var.

Combofix bunları tarayınca otomatik siliyor diye biliyorum? peki ayarlamayı nasıl yapıcam yani bana sorsun neyin silinip silinmeyeceğini?

Bide sadece ssd'yi taratmak istiyorum, hdd'i taratmak istemiyorum. :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Mavi ekran hatasını jilet gibi kesip sevgimi kazanmıştı bu program. :)

Mona Roza

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Saygılar

Benim bilgisayarın bios ayarları ile oynandı farkında değilim taki bilgisayar formatlık olana dek sonrada format atacam lakin klavye kapalı kalmış suan format atamıyorum nede biosa girebiliyorm tusa bas geldiğinde tus basmıyo ne yapabilirim ?? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

intel1111

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim combofix'e bir kere işim düştü, bilgisayarı taradı sonra internetimi koparttı. Bilgisayarı resetledim neler yapmadım fakat hiç bir şekilde bilgisayara internet gelmiyordu.

Bu arada mesela benim pcde virüslü olarak gözüken fakat zararsız olan ve işime yarayan bir kaç şey var.

Combofix bunları tarayınca otomatik siliyor diye biliyorum? peki ayarlamayı nasıl yapıcam yani bana sorsun neyin silinip silinmeyeceğini?

taratırken birden interneti mi kesti, yoksa tarama sonuçlarında çıkan zararlıları sildikten sonra mı oldu?

aslında combofix nedir sorusunun cevabını teknoloji siteleri vermeli ama adamların yaptıkları işle alakaları bile yok. mesela combofix güvenilirmidir ne kadar güvenilirdir bundan chip online bahsetmeli ama adamlar bilgisayardaki önemli bir sorunu halletmek üzerine sözüm ona detaylı makale hazırlamışlar, açıklamarındaki bilgileri klavyedeki ESC tuşunun yerini bilmeyen adam bile biliyor şaka gibi, son zamanlarda daha da uçtular o derece amaçsız abuk sabuk konularla yer doldurmaya çalışıyorlar.

Mavi ekran hatasını jilet gibi kesip sevgimi kazanmıştı bu program. :)
zaten şaşırtıcı bir şekilde herkes çok övüyor bu programı

çok teşekkür ederim

Öncelikle Saygılar

Benim bilgisayarın bios ayarları ile oynandı farkında değilim taki bilgisayar formatlık olana dek sonrada format atacam lakin klavye kapalı kalmış suan format atamıyorum nede biosa girebiliyorm tusa bas geldiğinde tus basmıyo ne yapabilirim ?? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
bilgisayarınızın bios ayarlarıyla combofix programı mı oynadı? eğer öyle ise anam anam anam!

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

hdd de +18 şeyler var galiba :D :D :D

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

combofix anlayışsız bir programdır. istediği yeri tarar karıştırmaz işine :D virüslü olarak algılıyorsa acımaz siler dosyaları. hatta dikkatli kullanılmazsa sistem dosyalarını bile öper:D kullanırken interneti ve antivirüsler dahil bütün programları deaktive etmek gerekiyor.

combofix son çare programı birnevi. bilgisayarı hiçbir şekilde temizleyemiyorsan combofixi kullanmak gerek. zaten onun bir adım ötesi de format :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Öncelikle Saygılar

sorununuz ile ilgili ayrı bir konu açarsanız daha çok yardım alabilirsiniz :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
combofix anlayışsız bir programdır. istediği yeri tarar karıştırmaz işine :D virüslü olarak algılıyorsa acımaz siler dosyaları. hatta dikkatli kullanılmazsa sistem dosyalarını bile öper:D kullanırken interneti ve antivirüsler dahil bütün programları deaktive etmek gerekiyor.

combofix son çare programı birnevi. bilgisayarı hiçbir şekilde temizleyemiyorsan combofixi kullanmak gerek. zaten onun bir adım ötesi de format :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sorununuz ile ilgili ayrı bir konu açarsanız daha çok yardım alabilirsiniz :)
aynen öyle valla....