Le Spatula
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
Arkadaşın birisi(@kmurat) benzer bir konu açmış bende açayım dedim. Belki işinize yarar.
1. Otomatik Bilgisayar Kapatıcı:
-Bitmeyen indirmeler için bazen zamanlayıcı kullanmak gerekebiliyor. Bunun için CMD ye komut girmek gerekiyor.
Bende Cmd komut girmeye üşendiğim için bu programı yazdım.
-Bu program ile Kapatma ve yeniden başlatma işlemlerini zamana bağlı olarak gerçekleştirebiliyor.
-Uyku, otorum kapatma, kilit ise zamana bağlı değil.
Power Scheduler.rar
Not: zamanlayıcıyı iptal etmek için reset timer demeyi unutmayın !
2. Kalori hesaplayıcı: Günlük kaç kalori almanız gerektiğini belirli formüllere göre hesaplıyor.
Kalori Hesaplayıcı
!!Kısaltılmış linkler ile destek olmak isterseniz(ne kadar destek olur bilmem ama
)
Power Scheduler
Kalori Hesaplayıcı
"Ben ne destek olucam lan 2 kıytırık programa. çocuk oyuncağı bunlar" derseniz de. Hak veriyorum
Kendi ihtiyaçlarım için can sıkıntısından yaptığım ufak programlar bunlar.
1. Otomatik Bilgisayar Kapatıcı:
-Bitmeyen indirmeler için bazen zamanlayıcı kullanmak gerekebiliyor. Bunun için CMD ye komut girmek gerekiyor.
Bende Cmd komut girmeye üşendiğim için bu programı yazdım.
-Bu program ile Kapatma ve yeniden başlatma işlemlerini zamana bağlı olarak gerçekleştirebiliyor.
-Uyku, otorum kapatma, kilit ise zamana bağlı değil.
Power Scheduler.rar
Not: zamanlayıcıyı iptal etmek için reset timer demeyi unutmayın !
2. Kalori hesaplayıcı: Günlük kaç kalori almanız gerektiğini belirli formüllere göre hesaplıyor.
Kalori Hesaplayıcı
!!Kısaltılmış linkler ile destek olmak isterseniz(ne kadar destek olur bilmem ama

Power Scheduler
Kalori Hesaplayıcı
"Ben ne destek olucam lan 2 kıytırık programa. çocuk oyuncağı bunlar" derseniz de. Hak veriyorum

Kendi ihtiyaçlarım için can sıkıntısından yaptığım ufak programlar bunlar.
Son düzenleyen moderatör: