Le Spatula
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
Arkadaşın birisi(@kmurat) benzer bir konu açmış bende açayım dedim. Belki işinize yarar.
1. Otomatik Bilgisayar Kapatıcı:
-Bitmeyen indirmeler için bazen zamanlayıcı kullanmak gerekebiliyor. Bunun için CMD ye komut girmek gerekiyor.
Bende Cmd komut girmeye üşendiğim için bu programı yazdım.
-Bu program ile Kapatma ve yeniden başlatma işlemlerini zamana bağlı olarak gerçekleştirebiliyor.
-Uyku, otorum kapatma, kilit ise zamana bağlı değil.
Power Scheduler.rar
Not: zamanlayıcıyı iptal etmek için reset timer demeyi unutmayın !
2. Kalori hesaplayıcı: Günlük kaç kalori almanız gerektiğini belirli formüllere göre hesaplıyor.
Kalori Hesaplayıcı
!!Kısaltılmış linkler ile destek olmak isterseniz(ne kadar destek olur bilmem ama )
Power Scheduler
Kalori Hesaplayıcı
"Ben ne destek olucam lan 2 kıytırık programa. çocuk oyuncağı bunlar" derseniz de. Hak veriyorum
Kendi ihtiyaçlarım için can sıkıntısından yaptığım ufak programlar bunlar.
1. Otomatik Bilgisayar Kapatıcı:
-Bitmeyen indirmeler için bazen zamanlayıcı kullanmak gerekebiliyor. Bunun için CMD ye komut girmek gerekiyor.
Bende Cmd komut girmeye üşendiğim için bu programı yazdım.
-Bu program ile Kapatma ve yeniden başlatma işlemlerini zamana bağlı olarak gerçekleştirebiliyor.
-Uyku, otorum kapatma, kilit ise zamana bağlı değil.
Power Scheduler.rar
Not: zamanlayıcıyı iptal etmek için reset timer demeyi unutmayın !
2. Kalori hesaplayıcı: Günlük kaç kalori almanız gerektiğini belirli formüllere göre hesaplıyor.
Kalori Hesaplayıcı
!!Kısaltılmış linkler ile destek olmak isterseniz(ne kadar destek olur bilmem ama )
Power Scheduler
Kalori Hesaplayıcı
"Ben ne destek olucam lan 2 kıytırık programa. çocuk oyuncağı bunlar" derseniz de. Hak veriyorum
Kendi ihtiyaçlarım için can sıkıntısından yaptığım ufak programlar bunlar.
Son düzenleyen moderatör: