Hepsiburada sitesinden mi ? Ve iki kartın da aynı mı olması gerekiyor. Örn : maximum ve world card ile taksit yapiliyor muEvet yapabilirsin, bende aynı şekilde alışveriş yaptım ve taksitli.
Hayır ikisinin aynı olması gerekmiyor. Evet hepsiburadadan aldım. Kartın birisi Ziraat(Mastecardr) diğeri Vakıftı(Visa).Hepsiburada sitesinden mi ? Ve iki kartın da aynı mı olması gerekiyor. Örn : maximum ve world card ile taksit yapiliyor mu
Hepsiburada sitesinden mi ? Ve iki kartın da aynı mı olması gerekiyor. Örn : maximum ve world card ile taksit yapiliyor mu
Peki hangi karta göre fiyat belirleniyor. Butun kartlarin vade farkı farklı çünkü. Örn; 5000 tl lik bir cihaz maximumla 12 ayda 5500 olurken ziraatte 12 ayda 5700 olabiliyorHayır ikisinin aynı olması gerekmiyor. Evet hepsiburadadan aldım. Kartın birisi Ziraat(Mastecardr) diğeri Vakıftı(Visa).
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 104817
Hocam ne baktın laptop model marka falanMerhaba 7000 tl civarinda bir laptop bakiyorum fakat kartimizda o kadar limit yok. 2 tane kart ile odeme yapmak istiyorum 12 ay taksit ile yapabiliyorumuyum bu işlemi
Kardesim bunu alacagina sunu al muhabetlerine girme nefret ediyorum lutfen. Sadece soru.a cevao verebilirsen cok sevinirimHocam ne baktın laptop model marka falan
Hocam sakin bende laptop bakıyordum o yüzden dedim bu arada o çoklu kart ile ödeme oluyor benim bildiğim kadarıyla hadi iyi forumlar.Kardesim bunu alacagina sunu al muhabetlerine girme nefret ediyorum lutfen. Sadece soru.a cevao verebilirsen cok sevinirim
Tesekkur ederim iyi gubler iyi forumlar.Hocam sakin bende laptop bakıyordum o yüzden dedim bu arada o çoklu kart ile ödeme oluyor benim bildiğim kadarıyla hadi iyi forumlar.
Fiyatını sen belirliyorsun. İstediğin karttan istediğin miktarı çekebilirsin.Peki hangi karta göre fiyat belirleniyor. Butun kartlarin vade farkı farklı çünkü. Örn; 5000 tl lik bir cihaz maximumla 12 ayda 5500 olurken ziraatte 12 ayda 5700 olabiliyor