kitaptürk
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
http://www.kitapturk.com/roman/gizli-anlarin-yolcusu-80495k.htmlhttp://www.kitapturk.com/roman/gizli-anlarin-yolcusu-80495k.htmlhttp://www.kitapturk.com/roman/gizli-anlarin-yolcusu-80495k.html
1- Gizli Anların Yolcusu Ayşe Kulin
Konusu: Çağdaş edebiyatımızın en sevilen yazarlarından Ayşe Kulin, Gizli Anların Yolcusu ile bir kez daha okurlarını şaşırtıcı gerçeklerle yüzleşmeye zorluyor. Bu kitap yerleşik ve düzenli hayatlarımızın nasıl da pamuk ipliğine bağlı olduğunu, bir anda yıkılıp gidebileceğini gösteriyor bize.
2- Karatay Diyeti - Canan Efendigil Karatay
Konusu: Bu kitap, klasik bir diyet kitabı değil. Kibrit kutusu, iki yemek kaşığı gibi anlamsız ölçülerle insanı strese sokmuyor. Karatay Diyeti bir yaşam biçimi. Yıllardır pazarlanan beslenme balonlarını patlatıyor, doğru beslenmenin ne demek olduğunu anlatıyor.
3- S*ktir Et - John C. Parkin
Konusu: John C. Parkin'in bu komik ve ilham verici kitabı, S*ktir Et demenin; Doğunun boş verme, vazgeçme ve bir şeylerin o kadar da önemli olmadığını fark ederek gerçek özgürlüğü bulma gibi ruhani fikirlerinin kusursuz bir Batı ifadesidir.
4- Kara Duvak Esra Erol
Konusu: Televizyon programcısı Esra Erol'dan küçük gelinlerin Dramını anlatan çarpıcı bir kitap: "Kara Duvak" 15 genç kadın, hatta aralarında bazıları çocuk yaşta kadın olan gencecik kızların hikayeleri var bu kitapta. Ailelerinin güzel fidanları, en büyüğü 18 yaşında evlenmiş gencecik kızların iç burkan kadın olma hikayeleri... Bu kitaptaki kadınlar ve onların yaşadıkları ve o küçük gelinlere yaşatılanlar, hayal değil, kurgu değil, maalesef gerçek.
5- Şahane Hatalar - Heather McElhatton
Konusu: Bu kitabı okumaya normal bir kitap gibi birinci sayfadan başlayın. İlk bölümün sonunda, önünüze bir yol ayrımı çıkacak. Kararınızı verin ve ilgili bölüme gidin. Her bölümün sonunda seçimlerinizle kaderinizi kontrol etmeye devam edeceksiniz.Kitabı okurken bazen hiç beklemediğiniz bir yere ulaşacak, bazen de kendinizi daha önce olduğunuz yerde bulacaksınız.
6- Aşkın Gözyaşları 3 Kimya Hatun Sinan Yağmur
Konusu: Herkes kendi yüreğinin diline uygun kitaplar okur. Bu kitapta okuyucu, içinin içtenlikle dolu sesini duyacaktır. Her bir bakışı ömrünün Şems'ini arayan, her bir adımı özünün aşk kapısını aralayan, Kimya'nın sessiz ağıtına aşkın gözyaşları ile katılan, o saf yüreklerini okuyacaklar.
7- Bir Gün - David Nicholls
Konusu: Yirmi Yıl İki İnsan Bütün hayatınızı, aradığınızın tam önünüzde olduğunu fark etmeden yaşayabilirsiniz. Seni kırkında hayal edebiliyorum, dedi sesinde bir imayla. Şu an bile gözümde canlandırabiliyorum. Genç adam, gözlerini açmadan gülümsedi. Devam et. Bu kitabı sevmeyecek bir kişi dahi düşünemiyorum. Herkes bu kitaba âşık olacak! Ve her yazar bu kitabı kendilerinin yazmış olmasını dileyecek.
8- Pucca 2 - Günlük ve Geri Kalan Her Şey Pucca
Konusu: İlk kitabı "Küçük Aptalın Büyük Dünyası", "blog" nedir bilen bilmeyen herkesin tatil çantasındaki yerini aldı. Pucca, ünlü - ünsüz, onu okuyan herkesi kendisine hayran bıraktı. Yazdıklarını okuyan onunla birlikte öfkelendi, onunla birlikte ağladı, onun şapşallıklarına karnı ağrıyana kadar güldü.
9- OD - Bir Yunus Romanı İskender Pala
Konusu: Her yazdığı romanla yüz binlerin kalbini feth eden İskender Pala yeni romanı 'OD' ile yeniden okurlarını selamlıyor. Od bir Yunus Emre romanı. Gök kubbemizin her zaman parlayan ve hep çok sevilen, şiirleri gönülden gönüle dolup dilden dile dolaşan Yunus Emre, bu kez OD'un ana kahramanı.
10- Beni Bir Tek AŞK Aldatmadı Mehmet Çoşkundeniz
Konusu: "Ben kendimi yazdım hep, duygularımı, yüreğimden geçenleri, zaaflarımı, yenilmişliklerimi... Aşkı büyüttüm koynumda, aşkı yücelttim. Hoyrat ellerin, kıymet bilmez kalplerin darbelerini gördüm. 'Asla yapmaz' dediklerimin ihanetleriyle sarsıldım, yıkıldım... Yine de güvendim aşka, en sadık sevgilimdi benim. Çünkü bir tek aşk aldatmadı beni..."