Çok önemli Mozilla eklentisi arıyorum !

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar ben bir eklenti arıyorum benim Firefox taki şikayetim bazı sitelere girdiğim zaman 2. pencere reklamlar açılıyor ve ben bunu sekme olarak açmasını istiyorum Chrome gibi bunun çaresi varsa hiç açılmamasını istiyorum sitelerde gezinirken arka planda 4-5 reklam penceresi açıldığını görüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor var mı bunu engelleyecek bir eklenti ? varsa çok makbul olur şimdiden teşekkürler

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
benim demek istediğim reklam engelleme değil otomatik açılan pencereleri engellemek

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
hemen deniyorum

kurdum fakat ek öğeler gerekli yazıyor

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Bende az önce kurdum, uyarı vermedi. Ama daha önce adblock plus kuruluydu belki onu kurarsan diğerinin koruması aktif olabilir.

Evet oldu teşekkür ederim şimdi sitelerde deneyeceğim bakalım olacakmı

Dip not şimdilik pencere açılmıyor sanırım oldu =)

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Gece gece süper oldu bu ya.sorunu belirten ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. gerçekten işe yaradı.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
Gece gece süper oldu bu ya.sorunu belirten ve yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler. gerçekten işe yaradı.
Site yine açıldı ancak seçeneklerde beyaz liste ve kara liste var attım karalisteye bakalım daha açılacakmı

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
bende kurdum, umarım işe yarar.

noscript te tavsiye ederim.

global_deejay

Doçent
Reaksiyon puanı
35
arkadaşlar ad muncher diye bir program kurdum mükemmel ötesi hepsini kendisi engelliyor şiddetle tavsiye ederim kurun o kadar gerisini ona bırakın löp löp reklamları çekiyor valla :D 30 gün deneme sürümü var ben bu zamana kadar program için ürün satın almamıştım ama bunu alacağım kesinlikle