Çok mutsuzum

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
niye bilmiyorum ama kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum çok canım sıkılıyo napacağımıda bilmiyorum hiç iyi değilim neler yapsamki ay çıldırıcam noluyo bana yaaaa %( :( :( %(

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu zamanda normaldir.Her genç bu aylarda depresyona girer hiçbişey yapmak istemez.Eskiden zevk aldığı şeyler ona sıkıcı gelir.Kendini boşlukta hisseder.Sanki karnında bi boşluk onu rahatsız ediyomuş gibidir..Sık sık elleri titrer kararları kesin değildir 3 saniyede 1 konu için 15-20 kere karar değişikliği yapabilir.Bu durumdaki genç her zaman ortadadır.3 sayı vardır 1,2,3 bu genç 2nci sıradadır kendini ne kadar zorlarsa zorlasın ne 3e çıkabilir nede 1e inebilir.2de kaldığı için ne yapacağını bilemez ve sürekli bi kararsızlık içindedir.Geceleri uyuyamaz aklına en olmadık şeyler takılır..
Bu durumdaki kişi intiharı bile düşünür çünkü onun için o an yaşamanın anlamı yoktur.Ne olursa olsun kendini hep bi boşlukta gibi hissedeceğini sanır bundan kurtulamayacağını ve gerçeklerin çok ağırlaştığını sanır.Bu kişi çok dikkatli olmalı ve dikkatsiz eylemlerden kaçınmalıdır.Eğer birilerindne destek göremezse kendini çok kötü hisseder intihar kelimesi beyninde uçuşur.Geceleri rüya göremeyebilir..
Çözüm nedir:Sadece 1 çözüm vardır:Sabırla olacakları zamana bırakmak ve beklemek.Çünkü bu durumda ne kişi kendine bi yarar sağlar nede başkaları ona yarar sağlayabilir, kişinin yapması gereken sabırla bu durumu atlatmayı beklemek ve kendini iyi hissetmeye sağlamak, kendini önemli hissetmektir...
Gökhan...

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
ayyyy gökhan neler yazmışsın yaaa :} yok ben okadar çok şey düşünmüyorum intihar filen yokyok iyim ben merak etme sen geçti geçti benim öle arada gelir geçer ayy :) :)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bilmiş*gülücük dedi ki:
ayyyy gökhan neler yazmışsın yaaa :} yok ben okadar çok şey düşünmüyorum intihar filen yokyok iyim ben merak etme sen geçti geçti benim öle arada gelir geçer ayy :) :)
:D :D :D :D :D psikolojik tedavi budur :D :D :D :D :D

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
ay birden okuyunca dedim çok mu olumsuz şeyler yazmışım korktum birden valla iyi geldi
yok ben hayatı çok severim çok bağlıyımdır öle yıldırmaz beni olumsuz şeyler ay böle yazınca iyi oldu aklım başıma geldi birden napıyorum dedim :D :D :D aaa gülücüküm ben dimi amaa :)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bilmiş*gülücük dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
aaa gülücüküm ben dimi amaa :)
Tabi canım öyledir kesin ^^
ay inanmıyomusun banaaa aaa :D :D öle öle valla sağol güzel oldu bu
O cümleyi yanlış anlayacağını bilerek yazdım :P
Doğru anlaman gereken ise:Tabiki öyledir canım... Sana sonuna kadar katılıyorum seni varedecek olan o gülücüklerin ^^

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
gokhans19 dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:
aaa gülücüküm ben dimi amaa :)
Tabi canım öyledir kesin ^^
ay inanmıyomusun banaaa aaa :D :D öle öle valla sağol güzel oldu bu
O cümleyi yanlış anlayacağını bilerek yazdım :P
Doğru anlaman gereken ise:Tabiki öyledir canım... Sana sonuna kadar katılıyorum seni varedecek olan o gülücüklerin ^^
hiihaaa evet öyle valla beni varedecek olan bu gülücüklerimm :) :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
bilmiş*gülücük dedi ki:
niye bilmiyorum ama kendimi çok mutsuz ve yalnız hissediyorum

Aynen :( Kız arkadaşımla kötü bir kavga ettik vurdum kapıyı çıktım.Sanırım yanlış yaptım :(

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:

Aynen :( Kız arkadaşımla kötü bir kavga ettik vurdum kapıyı çıktım.Sanırım yanlış yaptım :(
1 tane gül ile gönlünü alabilirsin ama dikkat et bi buket çiçekle değil sadece 1 tane kıpkırmızı gülle onun gönlünü alabilirsin.Kızlar için bir demet çiçek değil 1 tek kırmızı gül değerlidir tabi aslında gül değilde onun için sen değerlisindir..Kız senden 1 tek kırmızı gül bekler ve o gülü biyerde mutlaka saklar hiçbir zaman onu unutamaz..Ama eğer bi demet çiçek alırsan akşama o çiçekleri unutacaktır.. Burda kural mutlaka çiçek kırmızı canlı görünen bi gül olacaktır ve sadece 1 tane olacaktır onlar için "tek" olan değerlidir...

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
Gökhan sen burda bizim bilmediğimiz bir yönünü ortaya çıkarıyorsun. Bak sende ne cevherler varmış. (:

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
chimera dedi ki:
Gökhan sen burda bizim bilmediğimiz bir yönünü ortaya çıkarıyorsun. Bak sende ne cevherler varmış. (:
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bunları hiç aşık olmamış biri söylüyor ne kadar garip dimi. (: İnsan psikolojisinden biraz anlarım o yüzden gerekeni yazdım ^^

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
gokhans19 dedi ki:
chimera dedi ki:
Terzi kendi söküğünü dikemezmiş bunları hiç aşık olmamış biri söylüyor ne kadar garip dimi. (: İnsan psikolojisinden biraz anlarım o yüzden gerekeni yazdım ^^
bilmezmiyim insan psikolojisinden iyi anlar valla :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
chimera dedi ki:

Gökhan'a "Derdini söyle derman bul" başlıklı, konu dışı bölümünde sabit bir yer açılsın :*

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
gokhans19 dedi ki:
TuningMert dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:

1 tane gül ile gönlünü alabilirsin ama dikkat et bi buket çiçekle değil sadece 1 tane kıpkırmızı gülle onun gönlünü alabilirsin.Kızlar için bir demet çiçek değil 1 tek kırmızı gül değerlidir tabi aslında gül değilde onun için sen değerlisindir..Kız senden 1 tek kırmızı gül bekler ve o gülü biyerde mutlaka saklar hiçbir zaman onu unutamaz..Ama eğer bi demet çiçek alırsan akşama o çiçekleri unutacaktır.. Burda kural mutlaka çiçek kırmızı canlı görünen bi gül olacaktır ve sadece 1 tane olacaktır onlar için "tek" olan değerlidir...

Maalesef arkadaşım.O 1 gülle geri alınabilecek kadar basit bir kız değil ve onu çok özlüyorum.Sanırım onu kaybettim ve kabullenemiyorum :(

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
TuningMert dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
TuningMert dedi ki:
bilmiş*gülücük dedi ki:

Maalesef arkadaşım.O 1 gülle geri alınabilecek kadar basit bir kız değil ve onu çok özlüyorum.Sanırım onu kaybettim ve kabullenemiyorum :(
Eller kadir kıymet bilmiyor mert biz napalım :( Yoksa 1 güle koşup boynuna sarılması lazım eğer çok gururluysa gülü ilkbaşta kabul etmeyebilir boynuna sarılmayıp seni affetmediğini söylese bile eğer gülü alırsa seni affetmiştir sen 1-2 gün bekle ortam biraz düzelsin gerisi gelir..

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
Sıkıntısnın sonucu anlaşıldı.Her zaman ondan çok otomobilime özen gösteriyormuşum,otomobilime yaptıklarımı ona hiçbir zaman yapmamışım bilmemne bilmemne.Vallahi beni böyle kabullenmesi lazım.kabullenmiyecekmiş yollarımızı ayırdık yolun sonuna geldik ;)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
Hepimiz kimi zaman kendimizi çok mutsuz hissedebiliyoruz :( Günlük hayatın koşuşturması içinde bu tür bir ruh hali içinde olmamız doğal. Tabii ki insanın her zaman mutlu olması gibi birşey beklenemez. >X<

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
TuningMert dedi ki:
Sıkıntısnın sonucu anlaşıldı.Her zaman ondan çok otomobilime özen gösteriyormuşum,otomobilime yaptıklarımı ona hiçbir zaman yapmamışım bilmemne bilmemne.Vallahi beni böyle kabullenmesi lazım.kabullenmiyecekmiş yollarımızı ayırdık yolun sonuna geldik ;)
yani şimdi ayrılma sebebiniz senin arabanı çok sevmen mi yani arkadaşın resmen arabanı kıskanıyo senden yani onla karşılaştırıyo kendini ilginç bence yani her erkek arabasını çok sever neyse hayırlısı olsun sen için :)

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
seçiL dedi ki:
Hepimiz kimi zaman kendimizi çok mutsuz hissedebiliyoruz :( Günlük hayatın koşuşturması içinde bu tür bir ruh hali içinde olmamız doğal. Tabii ki insanın her zaman mutlu olması gibi birşey beklenemez. >X<
haklısın tabiki öle ya o anlık bişiydi böle yazıp rahatladım insanlarla paylaşınca o anda yanımda anlatabilcğim kimse yoktu böle işte iyim şimdii :) :)

TuningMert

Dekan
Reaksiyon puanı
84
bilmiş*gülücük dedi ki:
TuningMert dedi ki:
yani şimdi ayrılma sebebiniz senin arabanı çok sevmen mi yani arkadaşın resmen arabanı kıskanıyo senden yani onla karşılaştırıyo kendini ilginç bence yani her erkek arabasını çok sever neyse hayırlısı olsun sen için :)

Bende anlamadım.Bir gün feci şekilde yıldırım düşerken arabayı evin içine sokmaya çalışmıştım kıyameti kopardı.

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
ölümü sevmekkkk mutsuzlugumu anlatır mı ke