Çok kararsızım s5 mi note 3 mü

keskin rüzgar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaslar note3le s5 arasında kaldım note 3 çok iyi s5 de çok yeni genelde internet ve konuşma için kullanacağım. lütfen başka telefon önermeyin bu ikisinden hangisi?

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
Note 3 eskidi s5 e göre. s5 al veya bir yıl note 4 ü bekle :D

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
bence bu sorunun cevabı ülkemize yeni bir exynos işlemcili bir s5 mi yoksa snapdragon s800ac(801) versiyonlu bir s5 in mi geleceğine bağlı
snapdragon 800AC li versiyon gelecekse s5 daha mantıklı olur yoksa normal note 3 daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konuşma ve internet için bir telefona o kadar para verilmez arkadaşım. Akıl diye birşey var duymadın mı? 1000 liraya alacağın bir telefon bile işini fazlasıyla görür. Tabi çöpe atacak parası olan sensin ne diyeyim.

krkmzmrt

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Konuşma ve internet için bir telefona o kadar para verilmez arkadaşım. Akıl diye birşey var duymadın mı? 1000 liraya alacağın bir telefon bile işini fazlasıyla görür. Tabi çöpe atacak parası olan sensin ne diyeyim.

Bu elemanlar hala yasiyormuydu yav

strawberycake16

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Arkadaşa katılıyorum.Eğer iPhone dışında bir telefon alacaksan değeri aldığın gün büyük ölçüde düşecek.Ancak senin istediğine kimse engel olamaz tabiki ve eğer Note 3'le Galaxy S5 arasında kararsız kalmışsan biz sadece tavsiye verebiliriz.
Note 3'ü eğer Türkiye'den almayı düşünüyorsan bence düşünme derim çünkü tüm yapılan testlerde ve incelemelerde genelde N9005 modeli kullanıldı yani LTE ve ülkemizde olmayan model.N9005 kullandım ve N9000 / N900Q'ya göre ne kadar performanslıdır bilmiyorum ama bana göre çok mükemmel bir cihazdı.Note 3 geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürüldü elbette Galaxy S5' te geliştirmeler yapılıp yeni şeyler de eklendi.Ancak Note 3 'de piyasada yerini konumlandırmış durumda bu süreç içinde.Grafik işlemciler (Adreno 330) aynı kaldı ve işlemcide saat hızı artırıldı (Galaxy S5 )Ayrıca ekranda PPI değerine önem veriyor musun bilmiyorum ama Galaxy S5 432 PPI iken NoteIII 386 PPI .Ayrıca Note 3'de 3 GB RAM var iken Galaxy S5 'de 2 GB RAM kullanılmış.Ben olsaydım Note 3 alırdım çünkü ekranı 5.7 inç .(S5'in 5.1 inç) Ayrıca internet deneyimi ve film izleme keyfini hala özlüyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Snapdragon versiyonu gelecekse S5 diyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
120
Adamsın :mrgreen:

Bence S5 te alma ac işlemciyle bile 34 k puan alıor :) gmd elite s800 ile bunları alıyor benim merak ettiğim 4.4 gelince alacağı skor :) bence Xperia Z2 yi bkle

gtos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
note 3 alicaksan n9005 i al n9000 modelinin bircok dezavantaji var

mehmet_00

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence Note3.Çünkü tasarım konusunda iyi,kamerası yeterli,üstelik şu anda Antutu Bencmark'ta performans kralı.Yetmediyse daha yaziyim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Taşıyabileceksen note 3 daha iyi de, Ben NOKIA Lumia 1320 derdim...

krsmustafa37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung diğer ülkere farklı cihaz türkiyeye farklı cihaz getiriyor bu yüzden ben olsam almam

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ne kadar görgüsüz bir millet olmuşsunuz arkadaşım. 2000 lira bir telefona ver sonra konuş internete gir. Başka özelliğini kullanmayacağın bir telefona o kadar para verene ya saf denir ya da enayi denir. Al nexus 4 bak rahatına.

Bu elemanlar hala yasiyormuydu yav

Adam haklı ne laf atıyorsun? Gerçi muhtemelen sen de aynı tayfadansın. Biriniz çalsın diğeri oynasın. Ohh para bol zaten.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
merhaba arkadaslar note3le s5 arasında kaldım note 3 çok iyi s5 de çok yeni genelde internet ve konuşma için kullanacağım. lütfen başka telefon önermeyin bu ikisinden hangisi?
note3 demek isterim ama note 4e az kaldı
bklyebiliyorsan bkle biraz daha

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bence İkisinide alma Xperia Z2 al ama illa s5 ya da Note 3 diyorsan dediğim gibi s5 içinde s800ac ile gelirse Türkiyeye s5 i al içinde exynos gelirse direk Note 3 e koş arkana bile bakmadan :DSFSAD

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabiki note 3 sonrasında çıkanların bir alt model olduğunu ilk bakışta anlarsınız

Causative

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Büyük ekran seviyorsan ve s pen kullanacaksan Note 3 ama yenilikçi ve ekran 5.1" yeterli diyorsan S5.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
S5 daha dolu paket Note 3 e göre
Exynos ta kullanmamışlar benim önerim çıkınca Z2 alman ama note 3 mü s5 mi dersen s5

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S5 daha yeni ve daha iyi. Bence S5 al.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Samsung Galaxy S5 almalısın. Note III eski teknolojiler içeriyor. Mesela parmak okuyucu yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben de aynı kararsızlıktayım. n9005 s5 den daha iyi ama türkiyede yok maalesef. ne zaman gelir acaba bir bilginiz var mı