KRZMNİTK
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,072
Resimi buraya bırakıyorum. Forumda gezerken karşıma çıktı
o-ohEkli dosyayı görüntüle 129840
Resimi buraya bırakıyorum. Forumda gezerken karşıma çıktı
Meraktan soruyorum. Daha önce ne oldukiMurad dördüncü mü ? Şu adamın lafını etmeyin artık
bir üyeye o adam özel mesaj yoluyla küfür ettiMeraktan soruyorum. Daha önce ne olduki
hey hey dostum sakin ol biraz
XD MULTİ HESAP @The Judge
ben affederimde mod affeder mi bilmem. Büyük ihtimalle bir daha ban yersinözür dilerim herkesten yanlışlıkla oldu
Fake olduğun çok belli.Farklı hesap açıp imsanlara hakaret edemezsin.özür dilerim herkesten yanlışlıkla oldu
kuzenim yazmış daha iyi olurduözür dilerimyanlışlıkla yazdım
Yazıları büyük yazıyorsun.ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN AFFEDİN
51 dakika önce hesap açıp buraya yazıyorsunuz.Multi olduğunuz çok belliÖZÜR DİLERİM LÜTFEN YANLIŞLIKLA YAZDIMÇOK ÖZÜR DİLERİM
Hakaret ettiğin mesajı istersen düzenle ile değiştir.özür dilerim herkesten yanlışlıkla oldu
Ekran görüntüsü aldım bile ve neden böyle bir şey dediniz?Hakaret ettiğin mesajı istersen düzenle ile değiştir.
Hakaret etmesi kötü birşey.Ekran görüntüsü aldım bile ve neden böyle bir şey dediniz?
Ban?Hakaret etmesi kötü birşey.
Forum kurallarında mesajı büyük yazmak yasaktır.ÖZÜR DİLERİM LÜTFEN YANLIŞLIKLA YAZDIMÇOK ÖZÜR DİLERİM
Mesaj otomatik birleştirildi:
ne alakası var![]()
Dikkatli ol.tmm bilmiyordum
allah rahmet eylesin kardeşim rahmetli çok büyük harfle yazı yazıp küfür ederdiÖZÜR DİLERİM LÜTFEN AFFEDİN
multi dostum lütfen espiriyi anlamadım demeallah rahmet eylesin derken