- Reaksiyon puanı
- 16
mute_62 dedi ki:Sanırım siz halen http://doctus.org/ ile tanışmamışsınız.Büyük kayıp çok büyük kayıp
Konuyla ne ilgisi var.
mute_62 dedi ki:Sanırım siz halen http://doctus.org/ ile tanışmamışsınız.Büyük kayıp çok büyük kayıp
Join ME dedi ki:bu konuyu okunmamış sayıp yarın üye olacağımda bende modluk isterim vakitim ve ilgim var tabi eğer ihtiyacınız varsa =)
site bulunamadı diyorlb.bingol dedi ki:Çok güzel bir PC Güvenlik Forumu: pcguvenlik.pandela.net . Bir girin bakın derim ben. Yeni açılmış olmasına rağmen çok şey bulacaksınız.
pckoruma.comalperkaan41 dedi ki:site bulunamadı diyorlb.bingol dedi ki:Çok güzel bir PC Güvenlik Forumu: pcguvenlik.pandela.net . Bir girin bakın derim ben. Yeni açılmış olmasına rağmen çok şey bulacaksınız.
alperkaan41 dedi ki:site bulunamadı diyorlb.bingol dedi ki:Çok güzel bir PC Güvenlik Forumu: pcguvenlik.pandela.net . Bir girin bakın derim ben. Yeni açılmış olmasına rağmen çok şey bulacaksınız.
zaten böleLink dedi ki:
_ceyda_ dedi ki:SÜPer ama bizim forma benziyo kopya çekilmiş gibi
Şıp demiş SDN'nin burnundan düşmüşLink dedi ki:Sitenin son hali hakkındaki görüş ve önerileriniz nelerdir ?
bulmeh dedi ki:Şıp demiş SDN'nin burnundan düşmüşLink dedi ki:Sitenin son hali hakkındaki görüş ve önerileriniz nelerdir ?![]()
Link dedi ki:bulmeh dedi ki:Şıp demiş SDN'nin burnundan düşmüşLink dedi ki:Sitenin son hali hakkındaki görüş ve önerileriniz nelerdir ?![]()
Yok canım, SDN'nin online üye sayısına ulaşmak için çok yol almak lazım![]()
yndn dedi ki:Link dedi ki:bulmeh dedi ki:Şıp demiş SDN'nin burnundan düşmüşLink dedi ki:Sitenin son hali hakkındaki görüş ve önerileriniz nelerdir ?![]()
Yok canım, SDN'nin online üye sayısına ulaşmak için çok yol almak lazım![]()
üye önemli değil çizgiyi bozmayın yeter günde en az 1 kere uğradığım bir site bence çokk güzel bir site
lb.bingol dedi ki:Çok güzel bir PC Güvenlik Forumu: www.pckoruma.com . Bir girin bakın derim ben. Yeni açılmış olmasına rağmen çok şey bulacaksınız.
Hayır Link.O benim gibi S.Moderatörfatihcin dedi ki:lb.bingol dedi ki:Çok güzel bir PC Güvenlik Forumu: www.pckoruma.com . Bir girin bakın derim ben. Yeni açılmış olmasına rağmen çok şey bulacaksınız.
Sanırım sitenin webmasterı sensin ?![]()