Çok Güzel Bir Kızı Red Ettim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

özel.üye

Asistan
Reaksiyon puanı
4
En güzelini yapmışsın, kimki gözlerini namahreme bakmaktan korursa Allah'ın sevgisini kazanır artı bu yaptığın karşılıksız kalmaz. Daha güzelleri çıkar inşallah ama dilerim huyu yüzünden daha güzel olur...

duke09

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boşver abi red ettiğin iyi olmuş. Aynı kız bana da geldi ben de red ettim katmerli oldu. Kız şimdi bunalımda. Ben güzel miyim değil miyim diye sorgulamaya başlamış. Hafif şizofrenik de bi durum varmış. Olsun aklı başına gelmiştir. Valla kız aklımdan çıktı da esmer ten show olayı sıcaklığını koruyor B)

Saygılar...

wwhirlwind

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kardes o gusel kızın telini wersene bana ozel mesjdan atarsın dimi ok :):):):):):)

betülxx

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eger bir kız arkadaşın varsa neden başaksına karşı ilgi duymaya kalkarsınız ki?Aynı zamanda eger bir kız arkadaşın varsa bunu hiç düşünüpte sorma bile :)

insolence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
betülxx dedi ki:
Eger bir kız arkadaşın varsa neden başaksına karşı ilgi duymaya kalkarsınız ki?Aynı zamanda eger bir kız arkadaşın varsa bunu hiç düşünüpte sorma bile :)

İnsanoğlu çiğ süt emmiş, her zaman daha fazlasını istiyo buna açgözlülük diyoruz biz.

btolga

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yaş farkı normal bence.benım bi aralar 8 yas kucuk sevdigim vardı.
kız arkadaş varken başkasına bakma olayı kotu ..emu ya eksi puan verdim (&)

Reaksiyon puanı
0
kızın sana show yaptığını anladığına göre sende kıza bakmışsın bide sevgilin olmasına rağmen bu çok iğrenç bişey sevgilinin yerinde olmak istemezdim.gerçi sevgilinin haberi yoktur bu olaydan.
bide kızdada hiç utanma yok mu ya ramazan ramazan ne show yapıyosun sen ya.sen yinede doğru olanı yapmışsın kız ramazan ramazan show yaptığı için çarpılmış yani sen bakmamışsın.belkide iddaya girmiştir arkadaşlarıyla yandaki çocuğu tavlıya bilirmisin diye yani dünyanın bin türlü hali var.kızın kendine güveni sarsılmıştır biraz birazda bunalıma girmiştir şahsen bende öyle olurdu.
Not:ben böyle bişey yapmam hemde ramazan ramazan.

lucifer

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Show filan nooluyoz :D emu dedim ben sana kızı kırmayıp bana telefonunu yollasaydın ama bende küçük kalıyom napcaz :^) (: ,neyse bi şekilde gönlünü yapardık yani arkadaşın(ilerde kızla çıkarsan bu sözlerimi unut :P )

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Yaşından dolayı bir çok sorun yaşardın kısacası hızına yetişemezdin :D

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Aynısı benim başıma gelmişti yaşından dolayı Red etmiştim :)

eF.E

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Anlaşılan "Kendimi Şanslı Hissediyorum" butonu sayesinde bayağı bir konu hortlayacak :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...