Çok Fazla Reklam!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alig_6
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Beni kim takar bilmiyorum ama, son zamanlarda sitenin her yeri reklam doldu.
O kadar fazla dolu ki artık yazıları okuyamıyor, videoları izleyemiyoruz.
Bu şekilde devam ederseniz çok fazla kullanıcı kaybedersiniz. Benden söylemesi...

Yetkililere duyurulur!!!

enable

Profesör
Reaksiyon puanı
9
[MENTION=366681]alig_6[/MENTION] reklamlar içerik alanını kapatacak kadar yok diye biliyorum. Ancak bilgisayarın da adware olabilir, eğer biçimsiz bir yerde reklam varsa kesinlikle pc de sıkıntı var demektir.

Google Chrome da Adblock'u kullanabilirsin Sıfır reklam ;)

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bende sayfa başı bir reklam var o da sayfanın sağında ilgimi çekmiyor rahatsız etmiyor bencede sorun senin bilgisayarda

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bilgisayarımda hiçbir sıkıntı yok. Yazının sağında, üstünde ve sayfanın altında reklam var. Ayrıca fotoların içinde bi panel açılıyor reklam için. Bir de yazının içinde altı çizili sözcüklerin her biri reklam. Bu kadar mı doyumsuzsunuz arkadaş!

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
adblock kullanıyorum ve şu an sıfır reklam var. Ayrıca daha bir seneyi doldurmamışsın sitede, biraz daha vakit geçir öyle hüküm ver.

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Rahatsız edici bulmuyorum. Sonuçta reklam olmazsa forum sitesi de olmaz katlanmak gerek. Eğer chrome kullanıyorsan adblock eklentisi yükle tamamdır.

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Chrome da eklentiler kısmında arama motorundan arattır. Adblock eklentisini kur tamamdır. Çok basit bir işlem. Chrome da eklenti kurmayı araştır halledersin.

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tabletten olmuyor galiba tam bilgim yok. Tablet için tapatalk uygulamasıyla reklamsız kullanabilirsiniz. Adblock eklentisi olayı bilgisayarda yapılıyor.

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
androidde rootlayıp adaway uygulamasını kullanabilirsiniz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adamlara her ay maaş ver bakalım? adamlar mecbur mu sana daha ucuza hizmet etmeye. tabiki de para kazanmayı düşüncek yaptığı içerikler için. beğenmiyor çek git ve kendi adına konuş. çok pis sinirledim sdn!!!