Çok fazla internet kullandım

enesyaman2019

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Öncelikle iyi günler. Sorum oldukça basit olacak. Ben son 1 ayda yaklaşık 2 3 tb kadar internet kullanmışım. (not: sabah akşam oyun felan indiriyorum sadece 1 saat bilgisayara bakıyorum) Sorgulattığım zamandada internet paketimin sınırsız olduğunu ve kotasının olmadığını öğrendim. Ama en son bana dayanamamışlar hızını çeyreğine kadar düşrmüşler :D . Sorumda şu olacak: İnterten faturam öncekiyle aynı gelir mi? oldukça basit. cevaplarsanız sevinirim.

WindStone

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,673
Öncelikle iyi günler. Sorum oldukça basit olacak. Ben son 1 ayda yaklaşık 2 3 tb kadar internet kullanmışım. (not: sabah akşam oyun felan indiriyorum sadece 1 saat bilgisayara bakıyorum) Sorgulattığım zamandada internet paketimin sınırsız olduğunu ve kotasının olmadığını öğrendim. Ama en son bana dayanamamışlar hızını çeyreğine kadar düşrmüşler :D . Sorumda şu olacak: İnterten faturam öncekiyle aynı gelir mi? oldukça basit. cevaplarsanız sevinirim.
sınırsız paket ise faturaya ek olarak yansımaz. Ama hızınızı düşürmeleri garibime gitti arayıp sorun derim.

mechman1983

Asistan
Reaksiyon puanı
116
Genelde bu sinirsiz paketlerde de kucuk yazilarla yaziyorlar belli bir noktadan sonra hizinizi azaltiriz diye.. tahminim ondandir.. Ama faturaya bir yansima olacagini sanmam ben de diger arkadaslarin dedigi gibi..