Petrichor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 26
Arkadaşlar hepinize merhabalar yakın zaman içinde AMD XFX RX590 ekran kartımın ses sorunu olduğunu ve ne yapmam gerektiğini sordum ve fikir sahibi olmamda yardımcı olan yorum fazlaydı.Bende bunun üzerine aldığım yerden(teknobiyotik)bu sorunla ilgili mail attım ve bana ekran kartımı yollamamı istediler ve bende yolladım.Ellerine salı günü geçti ve perşembe günü beni arayıp,kartınız da Coild Whine sorunu olduğunu ve kartı değiştirmek istediklerini söyleyip bana SAPPHİRE ekran kartını tavsiye ettiler,yani söylediklerine göre soğutması ve hızı AMD XFX RX590'na göre daha iyiymiş,ellerinde bu kart olmadığı için bana bu kartı tavsiye ettiler sizin de görüşünüzü almak istedim,aslında ben ekran kartının para iadesini talep edip biraz daha para biriktirip Gtx 1070 yada Gtx1070ti alıcaktım böyle bir sorunla karşılaştıkdan sonra (Galiba 2 yıla alırım...) ama bekliyemem diye düşündüm ki zaten ekran kartının para iadesini yapmıyorlar en fazla beklerseniz 2 veya 3 gün içersinde tekrardan Amd XFX RX590 ellerine geçince göndere bileceklermiş...
1-AMD RX590 ile SAPPHİRE RX590 arasında ki fark var mı veya sayılıcak iyi yönleri var mı?
2-Değiştirmeyip 2 veya 3 daha bekleyip gene AMD RX590 ekran kartını mı alsaydım?
3-AMD ve SAPPHİRE aynı marka mı?
4-Tekrardan forum açmak istemiyorum Ryzen 5 2600x-750w Psu-işlemcili bir sisteme darboğaz yapmadan en fazla hangi yüksek ekran kartını taka bilirim?
Teşekkür eder,iyi günler dilerim...
1-AMD RX590 ile SAPPHİRE RX590 arasında ki fark var mı veya sayılıcak iyi yönleri var mı?
2-Değiştirmeyip 2 veya 3 daha bekleyip gene AMD RX590 ekran kartını mı alsaydım?
3-AMD ve SAPPHİRE aynı marka mı?
4-Tekrardan forum açmak istemiyorum Ryzen 5 2600x-750w Psu-işlemcili bir sisteme darboğaz yapmadan en fazla hangi yüksek ekran kartını taka bilirim?
Teşekkür eder,iyi günler dilerim...
Son düzenleme: