ByMetaL dedi ki:Bugün Coğrafya Yazılısında iki sorunun cevabını kopya çekerek cevaladımm (A) (A) (A)
PC MERAKLISI dedi ki:yarin ingilice yazılısı var 55anca alırım çünkü bu ingilice benim düşman dersimtarihhden 0 alırsam ona şükür
trauma dedi ki:PC MERAKLISI dedi ki:yarin ingilice yazılısı var 55anca alırım çünkü bu ingilice benim düşman dersimtarihhden 0 alırsam ona şükür
ders vereyim mi![]()
![]()
trauma dedi ki:bu işte en önemli şey soğukkanlı olmaktır
4 senede Prof olduk Lise hayatı saolsun![]()
öğretmeni hiç umursamayacaksın
eğer öğretmene bakarsan - bana bakıyomu diye - belli edersin baştan kendini
ve yakalanman an meselesidir
![]()
ByMetaL dedi ki:ama işi çözdüm ben bi iki denemeden sonra, kaqıtlara yazıyom, hocanın müsait bi anını yakaladım mı yazdıqım kaqıtları, sınav kaqıdının altına koyuyorum, ve buyur yaz yazabildiqin kadar
tabi bunu yaparken benm gibi en ark sırada oturmanız çok önemli, weya yazılı kaqıdınız görünmeyecek bi yerde olması![]()
ByMetaL dedi ki:hayır yorum sorusu 10 puanlıktı
o sorudan 7 puan verdi![]()
Bir coğrafya öğretmeni olarak hocaların 100 vermeme takıntıları olduğunu sanmıyorum. Şimdi hocam siz 100 veriyonuz mu derseniz, öğrenciler 100 alacak kağıt vermiyorlarsa nasıl 100 vereyimPC MERAKLISI dedi ki:ByMetaL dedi ki:hayır yorum sorusu 10 puanlıktı
anladımda isnsan 3 puanıda verir demek istedim
bütün hocalr böyle bizim bi arkaşta 99 almıştı o da 1 puanı ismini yanlış yazmasında kırmıştı hoca
yani hocalr 100 olmasında 99 olsun diyolar
mindiz dedi ki:Bir coğrafya öğretmeni olarak hocaların 100 vermeme takıntıları olduğunu sanmıyorum. Şimdi hocam siz 100 veriyonuz mu derseniz, öğrenciler 100 alacak kağıt vermiyorlarsa nasıl 100 vereyimPC MERAKLISI dedi ki:ByMetaL dedi ki:hayır yorum sorusu 10 puanlıktı
anladımda isnsan 3 puanıda verir demek istedim
bütün hocalr böyle bizim bi arkaşta 99 almıştı o da 1 puanı ismini yanlış yazmasında kırmıştı hoca
yani hocalr 100 olmasında 99 olsun diyolar)
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Bugün Fizikte Matematiksel Metotlar dersinde, bir soruyu 1,5 saatte çözdük. Eve gelip berbere gittim, bi hafiflik oldu ne yalan söliim.
Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Bugün Fizikte Matematiksel Metotlar dersinde, bir soruyu 1,5 saatte çözdük. Eve gelip berbere gittim, bi hafiflik oldu ne yalan söliim.
Zibi$ dedi ki:Mevki: En arka 3 önü cam kenarı
Pozisyon: Cam tarafı
Taktik: Yazılı kağıdı altı.
Bu kadar basit![]()
PC MERAKLISI dedi ki:Alengirli İşlerin Adamı dedi ki:Bugün Fizikte Matematiksel Metotlar dersinde, bir soruyu 1,5 saatte çözdük. Eve gelip berbere gittim, bi hafiflik oldu ne yalan söliim.
nasıl yani fizigin saç kestirmeyle ne alakası var
Zibi$ dedi ki:Mevki: En arka 3 önü cam kenarı
Pozisyon: Cam tarafı
Taktik: Yazılı kağıdı altı.
Bu kadar basit![]()