CoD: Black Ops'dan Multiplayer Şov!

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
:: Yeni Call of Duty oyunu, sizce serinin en iyisi olabilecek mi?

Sadece videoya bakarak yorum yapmak zor. Elbette güzel olacaktır ama MW2 deki dağa tırmanma, atlama zıplama olayı benim daha çok hoşuma gitmişti.:)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Küçük araba sürme kısmı çok basit olmuş. O kısmı beğenmedim. Diğer türlü oynayış ta cod'un diğer serilerinden farksız. Sanki Moderwarfare serilerinin makyajlanmış hali gibi birşey...

N3CAT1

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
144
Beğendim güzel olmuş. Ama diğer modern warfare serilerinden çok fazla iyi değil.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
WArfare çizgisinden çıkmadıkları sürece bence sorun yok. Bu arada video çok yavaş doluyor videonun kaynağında sorun mu var?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bu adamlar ne yapsa süper oluyor. Hem Single hem de Multi oyun seçeneklerinde. Bu da eminim güzel olacak :)

mem-tr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cod mw2'nin makyajlanmış ve 3-5 küçük şey eklenmiş hali gibi.bu treyarch seriye hiçbir şey katamıyor.bütün güzel yenilikler infinity ward'dan geliyor.

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
cod mw2'nin makyajlanmış ve 3-5 küçük şey eklenmiş hali gibi.bu treyarch seriye hiçbir şey katamıyor.bütün güzel yenilikler infinity ward'dan geliyor.

cod mw 1 ile 2 nin arasındaki farklar ne?

yeni harita,silah,killstreak

cod mw 2 ile black ops arasındaki farklar ne?

yeni harita,silah,killstreak

oynama stili çok beğenildiği için değiştirmiyorlar şuan.

ve benim bildiğim mw2 de olmayan private server ve LAN modu treyarch'in oyunlarında oluyor.
bu sayede xfire gibi araçlarlada arkadaşlarınızın oyununa girebiliyorsunuz.
ayrıca zombi modu gibi çok beğenilen bir modu treyarch profesyonel bir biçimde hazırlayıp oyunun resmi bir modu yapmışdı. world at warda.

--------------------
yani demek istediğim senin bakışınla cod mw1 ile 2 arasında da hiçbir fark yok. infinityward'da bişeyi becerememiş makyajlayıp önümüze koymuş. bu arada treyarch'ın oyunlarında detay daha iyidir.
asker üzerindeki detaylar fln. polygon sayısını gösteren resimler var sitesinde bakabilirsin.

Fatix92

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
O kamera olayını görünce heyecanlandım :) Çok güzel düşünülmüş bence. (10. saniye) samilcan arkadaşın dediği gibi küçük araba kısmı basit olmuş ama oyunda kullanışlı olabilir. O crossbow(tatar yayı galiba Türkçe'si) abartı olmuş. Bilmiyorum güzel olabilir.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
43. saniyede sağ tarafta bir eleman yüz üstü yere doğru atlıyor o vuruluyor mu yoksa kendisini yere mi atıyor anlayamadım ama dikkat çekici olmuş. Oynanış İW'nin yayınladığı DLC ler sonrası yeni haritalar ve ek silahlar gibi dursada oynamak için sabırsızlanmamak elde değil.