CoD Black Ops 2 %100 Çözüm Giriş İçin

EXGHOST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
birinde çalışan crack diğerinde çalışmayabiliyor bu crackle oynamayı başardım Call.of.Duty.Black.Ops.II.Singleplayer.CrackOnly.Final-Steam006
3 bölüm geçtim 2 sefer attı şimdilik en iyisi bu gibi :)

Not:Steam kurulu pc de ama açık değil, tarihi de değiştirmiyorum.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bende arada oyundan atmalar dışında hiçbir problem yaşamadan oyunu bitirdim. yurtdışındaydım torrentten indirdim eve gelince kurdum ve oynadım. win8 64 bit kurulu bilgisayarda, skidrow crackliydi.

hatta multiplayer bile çalışackta steam accountu istiyor bende uğraşmadım.

El Padrino

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
70
Beyler herkes gibi bende de Skidrow crack ile açılmadı.Araştırdım biraz.Crackfix2 ve Update1-2 dosyalarını buldum.Bunları uyguladım.Tertemiz açıldı.Yok steam yok format falan sakın uğraşmayın.Hele format ne demek ya.Oyun açılmadı diye bilgisayara format mı atılır :D

Bu arada oyun 10 numara.Her zaman ki gibi iyi iş çıkarmışlar.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
call.of.duty.black.ops.II.crackfix.FO.Zed bunu indirdim copy yaptim düzelti okadar ugrasmaya gerek yok :)

imamalemdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
EXGHOST kardeşim Allah razı olsun ya 3 gündür indirmediğim crack yapmadığım ayar kalmadı senin crack herşeyi, çözdü tarihede hiç dokunmadım steam ben de de kurulu fazla dokunmadım. tekrar eyvallah ya rahat nefes aldım sayende.d

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben exghost un dediğini yaptım ama binkw32_dll hatası veriyo nede çözüm bulan söylesin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben steamı yükledim oyuna girerken steam çıkıyor nasıl oyuna gircem steamdan yardım edin!!!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Evet arkadaşlar 3 günlük oyun yükleme maceram sonunda büyük bir mutlulukla bitti. İnternette dolaşan herşeyi denedim olmadı en son farklı bir kombinasyonla işi hallettim. Çatır çatır giriyorum şuan. Ve sizler de faydalanın diye oyuna başlamadan bu konuyu yazmaya karar verdim . Her şeyi sırasıyla yapın kesinlikle (İnşallah) çalışacaktır.

1) (Tüm herşeyi denediniz ve açılmıyorsa) Format atın.
2) Tüm driverları kurun. Ekran kartı driverınız bilhassa nvidia ise son çıkan beta driverı yüklemenizi tavsiye ediyorum.
3) Gerekli tüm programlarınızı yükleyin. Tüm güncelleştirmeleri yapın !!! Sadece KB971033 adlı günceleştirme hariç...
4) Steam yükleyin, üyelik alın ve online olun.
5) Oyunu kurun (normal skidrow üzerinden denedim). Yüklemenin sonunda directx vs yüklemek isteyecek yok deyip kapatın.
6) Oyunun yüklendiği yerde redist klasöründen directx i yükleyin.
7) Daha sonra sisteminiz ister 64 bit ister 32 bit olsun, vcredist 86 yazan yüklemeyi yapıyoruz. Bazı programların kapanması gerektiğinde uyarılar verirse talimatlara kesinlikle uyun. Başka yerden indirip yüklemeyin.
8) Normal bir şekilde crack yapın. Sistem saatiyle tarihiyle oynamayın.
9) Hazırsanız oyuna çift tıklayın :)

Not : Çok ayrıntıya girmiş olabilirim lakin 3 günden beri açamadığımdan her şeyi ayrıntısıyla yazma ihtiyacı hissettim.
Not 2 : Driverları kesinlikle tam olarak yükleyin eksik driver olmasın... Ben oyuna geçiyorum. Cevaplarınızı da bekliyorum.
Not 3 : Format atmak çok saçma gelmesin. Nedendir bilinmez tüm bu yaptıklarımı formattan öncede yaptım ama açılmadı. Zamanım yok diyorsanız, ekran kartı en son driver kurun(Beta olabilir)
Çok teşekkür ederim kardeş

karacan1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bende aynı hatayı alıyorum nasıl çözdünüz acaba :S

Error during initialization: Unhandled exception caught bu hatayı alan olursa yardımcı olurum. Bende bugün yükledim bi kaç bölüm oynadım gene bir harika arkadaş :D

vdXYq.jpg

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Merhaba bende aynı hatayı alıyorum nasıl çözdünüz acaba :S

Oyuna sağ tıklayıp özellikler deyin, Uyumluluk kısmından, Bu proğramın çalıştırılacağı uyumluluk modunda tik varsa kaldırın, Olmazsa bilgisayarınızın tarih ve saat ayarlarını değiştirin.

ercenkuce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaslar siz singleplayer olarakmı oynuyosunuz yoksa multiplayer üstünden onlinemi....... artı bişi daha ben lan üstünden arkadaslarla oynamak istiyorum normal local server üstünden bana bii yardım...

cengizhan5334

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Error during initialization: Unhandled exception caught bu hatayı alan olursa yardımcı olurum. Bende bugün yükledim bi kaç bölüm oynadım gene bir harika arkadaş :D

vdXYq.jpg

bu hatayı alıyorum şuan çözüm için tecrübesi ve bilgisi olan yazarsa acil sevinirim teşekkürler...