Çocuklar burda şarkı söylüyor şarkının adı ne bilen varmı
BMW_M4 Doçent 30 Kas 2020 #5 MustiRG07 dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Shazamda göster çok benziyor şarkı aynen resmen adını ben de unuttum shazam söyler.
MustiRG07 dedi ki: Genişletmek için tıkla ... Shazamda göster çok benziyor şarkı aynen resmen adını ben de unuttum shazam söyler.
MustiRG07 Profesör 30 Kas 2020 #6 rover_xp dedi ki: martin garrix animals Genişletmek için tıkla ... Eyvallah kankam
nixc0r Profesör 30 Kas 2020 #7 Şarkıda ki sesleri yazsan çıkar belki Mesala bunu eğeğeğe yazarak bulabiliyosun
MustiRG07 Profesör 30 Kas 2020 #8 nixc0r dedi ki: Şarkıda ki sesleri yazsan çıkar belki Mesala bunu eğeğeğe yazarak bulabiliyosun Genişletmek için tıkla ... knk bende öyle bulmaya çalıştımda olmadı ama sağ olsun yukardaki arkadaş yardımcı oldu
nixc0r dedi ki: Şarkıda ki sesleri yazsan çıkar belki Mesala bunu eğeğeğe yazarak bulabiliyosun Genişletmek için tıkla ... knk bende öyle bulmaya çalıştımda olmadı ama sağ olsun yukardaki arkadaş yardımcı oldu
Lazzz Rektör 30 Kas 2020 #9 2013 -2014 te media markt'ta ses sistemlerini denemek için kullanıyordum bu müziği.