Çocuk için tablet tavsiyesi

expercies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar başlıktada görüldüğü gibi 5 yaşındaki kardeşime bayram hediyesi olarak tablet alacağım fakat 150-200 lira civarında hangisi daha uzun dayanır hangisini almalıyım bilmiyorum. Eğer sizin tavsiyeleriniz varsa yardımcı olursanız sevinirim ben şu ürünleri biraz inceledim;

http://www.bimeks.com.tr/urun/125277/onyo-powerpad-7--tablet-pc-siyah.aspx#comments

http://www.hepsiburada.com/liste/pi...47483646_3000500_3008012%7d&fh_refview=lister

http://www.novabazar.com/CUBE-U25GT-8Gb-Tablet?ref=akakce&v=1.37.5#0

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
kardeş kardeşin tableti yere düşürebilir o yüzden kasası saglam olan bir tablet olman lazım

mustafa1342

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Piranha Business Tab alabilirsin güzele benziyor.

expercies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum o halde bildiğin kasası sağlam bi cihaz var mı önerebileceğin?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@mustafa1342 öyle gibi ama almışken o fiyat aralığında iyi birşey almak istiyorum sonradan bi sıkıntı çıkarmasın

EmrecanKuzu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O fiyata iyi tablet yok kardeşim çin malı hepsi ve dayanıksız.İlk birkaç ay süper herşey yolundadır 3. 4. ayını doldurmadan bir arıza verir.5 yaşındaki çocuga tablet yerine güzel bir çikolata al da yesin paranıda çöpe atmamış olursun.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ya al Concordun tabletini 1199 tl değil 139 tl :D tamam ver eline kırılsada üzülmessin

expercies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşler iyisiniz güzelsinizde devir teknoloji devri kırılsada para boşa gitsede benim için sıkıntı yok yeterki çocuk hevesini alsın oynasın. Benim istediğim kırılma evresini ne kadar geçiktirebilirsek geçiktirmek.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
İşte çocuklar böyle oyin bağımlısı oluyor. Biz olduk zamanında, zor bıraktım. Çocuğa tablet alınmaz, okums kitabı, kalem, zekâ Gelistirici şeyler alınır. Sırf iyiliği için söylüyorum. Ne kadar teknolojiye küçük yaşta başlarsa o kadar kötü.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bende bizimkine aldim, iki gün oynadi sonra aldi atti kenara :)

expercies

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öyle olacak tabiki ilalebet oynamaz belli bi zamandan sonra sıkılacak ve atacak bi kenara ama ben onun hevesini kıramam farkındayım oyun bağımlısı olması iyi değil fakat çocuğu böyle şeylerden mahrum etmemekte gerekir.

polonyalimendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim beni yanlış anlama işine karışmak gibi bir niyetim yok ama görünce dayanamadım,

küçük kardeşimiz bir spor okuluna gidebilir, bir müzik aletiyle uğraşabilir ya da vakit geçirmesi için kutu oyunları alınabilir güzel bir satranç takımı alınabilir. Para elbette sizin paranız keyif elbette sizin keyfiniz ama diğer alternatiflerin daha faydalı olabileceğini bir kardeşiniz olarak paylaşmak istedim.

ama illaki bir tablet alacaksanız, biraz daha verip Practica TP-820 almanızı tavsiye ederim.