Bu arada blootherı kim banladı ?
eSa
Bu arada blootherı kim banladı ?
Doğru Samsung düzeldi ama gereğinden fazla övmek de yanlış gereğinden fazla dibine sokmak da yanlış. Orta karar gitmek doğrusu. Tabii yine de herkesin kendi tercihi.Fanboyluk kötü bir şey ya yanlış bilgilendiriyorsun sonra onlarda başkasını yanlış bilgilendiriyor öyle öyle gidiyor . Valla ben G2 ve V10 kullandım ama LG yi gerekilen yerde yerin dibine de sokuyorum , beni takip edenler bilir , mesela Samsung ' u eskiden yerin dibine sokardım şuan S6 dan sonra düzellttiğini düşünüyorum , teknoloji dünyası bu 1 modeli ezip diğer modeli övebiliriz . Markadan çok modele göre yargılamalıyız bence .
Şimdi bunu söyledin diye seni de banlamışlar. Foruma bi şeyler oluyor ama...
Şuna bak ya uyarı yemişim neymiş huzur bozucu tartışma çıkarmak. [emoji122][emoji122][emoji122]
@Hakkı Alkan lütfen şu duruma bir el atın.
Aldiginiz uyarilar coktan kaldirildi.
Ah pardon saate bakmadım kusura bakmayın.
Bloother'ın banı ne olacak?
Hoşgeldiniz hocamAdaletle davranan herkesten Allah razı olsun.
Bana olan desteğiniz için de hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.
Eleştirim biraz ağır olmuş olabilir, kalp kırdıysam özür dilerim. Ancak sürekli aklımızla dalga geçildiğini görmek beni sonunda ağır konuşmaya sevk etti.
@Hakkı Alkan Bey'e de ayrıca teşekkür ederim, Twitter'daki mesajlarımı cevapsız bırakmadı ve konu başlığına gerekli müdaheleyi zamanında gerçekleştirdi.
Küfür ayrı bir olay yapılan okuyucuya saygısızlık başka birşey değil o şahıs sitede bu tip haberi bir kere yer iki kere yer başka gidinde bir daha o sitedeki habere uğramaz başka bir sitemi yok aynı haberi okuyacak? Sürüsüne var biri gider biri gelir adam olan kazanırÇoğunluk pek haberdar değil ama habercilikte uzun zamandır haberi okutmak, okuyucunun ilgisini çekmek için benim Gayri ahlaki bulduğum bir tarz hakim. Bunun nedeni öncelikle sağından soluna bütün gazeteleri ele geçirmiş edepsiz yayın yönetmenleri, yöneticiler vs. Amatör arkadaşlar da bunları taklit etme peşinde. Onların da farketmediği bişiy var Oda şu ki İnsanların ekserisi o haberi okuduktan sonra bi güzel küfrediyorlar. Ben de şahsen bazı kendimce hassas olduğum konularda kendimi tutamıyorum. Bu saçma trentin artık bi son bulması dileğiyle. Yeter artık. Yeter. Bıktık.
Buraya küfür yazsın demiyorum. Gayri ihtiyari bi güzel içinden dışından kalaylıyor. Ayrıca heryer aynı 3 aşağı 5 yukarı. Ama şu var bu tip yayıncılık insanları iğreti ediyor. Misal bi kaç haberden sonra artık bakmıyorum bile. Direk foruma giriyorum. Misal o arkadaş taze ayrıldı burdan. Videolarda gayet samimi hoş iş haber yazmaya gelince fecaat. Neyse öyle işteKüfür ayrı bir olay yapılan okuyucuya saygısızlık başka birşey değil o şahıs sitede bu tip haberi bir kere yer iki kere yer başka gidinde bir daha o sitedeki habere uğramaz başka bir sitemi yok aynı haberi okuyacak? Sürüsüne var biri gider biri gelir adam olan kazanır
Beni engellediğine emin misin? Mesajımı görmemen, acaba onun silinmiş olduğu anlamına geliyor olmasın?Buraya küfür yazsın demiyorum. Gayri ihtiyari bi güzel içinden dışından kalaylıyor. Ayrıca heryer aynı 3 aşağı 5 yukarı. Ama şu var bu tip yayıncılık insanları iğreti ediyor. Misal bi kaç haberden sonra artık bakmıyorum bile. Direk foruma giriyorum. Misal o arkadaş taze ayrıldı burdan. Videolarda gayet samimi hoş iş haber yazmaya gelince fecaat. Neyse öyle işte
--- Gönderi Güncellendi ---
Şimdi burda bişiy demem lazım bu arkadaş @Bloother ne yorum yazmış bilmiyorum ama farkettimki engellemişim ben bu arkadaşı. Yani bence Ban konusunda atılan geri adım büyük ihtimalle yanlış. İki aydır burdayım ve çok afaki hakaret vari konuşmuyorsa birisi hayatta engellemem. Onu da söyleyelim ki burda belki bazı şeyler daha net anlaşılabilir.
Beni engellediğine emin misin? Mesajımı görmemen, acaba onun silinmiş olduğu anlamına geliyor olmasın?
@scorpion benim öyle çok afaki hakaret vari konuştuğuma şahit oldunuz mu? Böyle bir mesajım rapor edildi mi? Arkadaşlar, yaptıkları hataları nedense üzerime yıkmak istiyorlar. Bunu neden yapıyorlar anlamış da değilim..
Sen bu adamı bırak bu adamdan hayır gelmez. Ne bileyim birşey sanıyor kendiniBeni engellediğine emin misin? Mesajımı görmemen, acaba onun silinmiş olduğu anlamına geliyor olmasın?
@scorpion benim öyle çok afaki hakaret vari konuştuğuma şahit oldunuz mu? Böyle bir mesajım rapor edildi mi? Arkadaşlar, yaptıkları hataları nedense üzerime yıkmak istiyorlar. Bunu neden yapıyorlar anlamış da değilim..
Bana ne ceza uygun görürsünüz efendimGerçekten de haberler artık eski kalitede değil.Özellikle ilk Adlandırma çok anlamsızdı.Aynı bisikletten Düşen kadının hamile kalması haberi gibi.Mevcut düzene eleştiri gelmese nasıl düzelecek bazı şeyler?
Bu arada gerçekten de fanboyluk yapanlara caydırıcı bir ceza verilsin.Telefon önerilerine girmekten korkar olduk.
Sonsuza kadar bana ne dersin?Bana ne ceza uygun görürsünüz efendim![]()
Modlar hazırda bekliyor zaten sen merak etmeSonsuza kadar bana ne dersin?![]()
HissediyorumModlar hazırda bekliyor zaten sen merak etme![]()