PC MERAKLISI
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 2
DaY_WalkeR dedi ki:İsrain malı değil,Amerika malı ama Coca Cola'dan kazanılan yıllık kazancın bir kısmı israile gönderiliyor.Sadece Coca Cola değil Cappy,Sprite,Turkuaz v.s
Birde serkan arkadaşım elektronikte onda bunda yabancı malları kullanmayalım diyorsunda en iyisinide onlar yapıyor be kardeşim![]()
ziraatci63 dedi ki:ambargo olmadan çözülmez bu iş
serkanaltay dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:İsrain malı değil,Amerika malı ama Coca Cola'dan kazanılan yıllık kazancın bir kısmı israile gönderiliyor.Sadece Coca Cola değil Cappy,Sprite,Turkuaz v.s
Birde serkan arkadaşım elektronikte onda bunda yabancı malları kullanmayalım diyorsunda en iyisinide onlar yapıyor be kardeşim![]()
kardeş Türkiye de üretilen bir çok şey (nerdeyse tamamı) diyebiliriz dünya sıtandartlarındadır.![]()
bunlar bizi aşar yetkilelere soramk lazımDaY_WalkeR dedi ki:serkanaltay dedi ki:DaY_WalkeR dedi ki:İsrain malı değil,Amerika malı ama Coca Cola'dan kazanılan yıllık kazancın bir kısmı israile gönderiliyor.Sadece Coca Cola değil Cappy,Sprite,Turkuaz v.s
kardeş Türkiye de üretilen bir çok şey (nerdeyse tamamı) diyebiliriz dünya sıtandartlarındadır.![]()
Bence değil. Örneğin bir Minton fotoğraf makinesiyle Canon'u kıyaslayabilirmisinveya bizim Fiatlarla Toyota Honda v.s markaları kıyaslayabilirmisin ?
![]()
vlk4n dedi ki:ben biraz arapça biliyorum burada o denilen yazmıyor hatta çok iyi arapça ve kuran bilen birinede sorduk bir tane harf eksik orada.
cazyyy dedi ki:bencede böyle birşey olamaz saçmalık bence
Denemek lazımDaY_WalkeR dedi ki:O zaman Windows'ta kullanmayalım.Parduşa ne dersin ?![]()
evet kardeş adamlar herşeyde misyonerlik yapıyorlar.kitaplarda ve filmlerde bile misyonerlik yapıyorlar.daha doğrusu heryerde...DaY_WalkeR dedi ki:Doğruluk payıda olabilir nede olsa Amerika,her yaptığı işin altında bişeylik oluyor.
PRoMeTuS dedi ki:ya kardeşim kola içme nu yapma diyonuz, iyi diyonuzda az deil mi, bişiler eksik gibi...
Birincisi Türkiede yerli malı var mı sorusuna cevaplıyalım bence..
kaç tane kendi şirketimiz kaldı,
Ben Zafer gazoz içiyorum ve herkese öneririm, Denizli malı ve birçok kişi bilir ününü
Ayrıca Denizli tekstili giyiyorum ve bundan gururu duyuyorum..
(birazcık reklam gibi olduama neyse yerli malı sonuçta
)
İkinci olarak buraya yorum yazaken kullanıdğınız internet hizmetinden bile yabancılar para kazanıyo biz daha neyin yerlisinden bahsediyoruz...
iki güne bir gittiğiniz yerlere bi bakın, sabah kalkıp geri eve gelinceye kadar o kadar yabancının eline para bırakıyoruz ki bilmeden...
arkadaşlar sorun onu almayın bunu yapmayın demekle olmaz bugün; Türkiye kaliteli şeker üretecek gücü varken şeker ithal ediyo, baklagil ithal ediyo.. sadece kolayla önlencek iş deil bu.. bence..
bencede ama dayanamıyoruz içiyoruz !!!alperkaan41 dedi ki:bence mantıklı