yav varya bal-pekmez yapıp satsan gene almıyıcam, varmı ötesi..... 125 yıldır insanlara alkol satan bir firmadan ramazan şerbeti a-lın-mazzzzzz....
not: cocacola da %20 alkol vardır.
Kolonyada da alkol var.

yav varya bal-pekmez yapıp satsan gene almıyıcam, varmı ötesi..... 125 yıldır insanlara alkol satan bir firmadan ramazan şerbeti a-lın-mazzzzzz....
not: cocacola da %20 alkol vardır.
iyi misin arkadaş hiç mi yorumlarımı okumadın ULUSLARARASI BİR MARKA. APPLE,MİCROSOFT,VODAFONE,GOOGLE vs. gibi...hadi herşeyi anladık ta...cocacola'nın israil'e yardım ettiği de mi yalan?
aldığımız her cocacola'yla filistin'li müslümanlara Dünya'nın gözü önünde her türlü iğrençliği yapan israil devletine kurşun hedi ettiğimiz de mi yalan?
Ya saçma sapan hurafelere inanan hala var şaşıyorum. Yok fare kanı pisliği rengini böcekten alıyor vs bu kadar saçma embesil bir karalama görmedim. Yani koskoca coco cola firması kimya gelişiminin en üst seviyede olduğu halde kolaya renk vermek için böcek peşinde koşacak tat vermek için fare kanı koyacak resmen saçmalık. Tersten okumaya gelince. Bende bu yazıyı büyütür aynaya tutar orasına burasına çizgi çeker nokta koyar ısraile bile söverim. Bu kadar kıt bağnaz görüşlü olmayın. He şunu de bana coco cola nin parası ısraile amerikaya gidiyor almak istemiyorum tamam bu doğru ama saçma sapan hurafelere inanmayın. Konuya dönersek çıksında bir bakalım merak ettim![]()
Büyük şirketlerin çoğu gelirlerinin bir kısmını İsrail'e yardım amaçlı ayırıyorlar.hadi herşeyi anladık ta...cocacola'nın israil'e yardım ettiği de mi yalan?
aldığımız her cocacola'yla filistin'li müslümanlara Dünya'nın gözü önünde her türlü iğrençliği yapan israil devletine kurşun hedi ettiğimiz de mi yalan?
Aha yeni bir iddaa daha.Duvara vurarak patlatmakmış falan filan.İphoneu duvara vuralım kıralım.Duvarda kalanlar maliyeti olsun tabi duvarda birşey kalırsa.Saçma saçma konuşmayın ya duvara vurup patlatıpta maliyeti karı ölçmek akıl karı değildir Allah aşkına.Bana hem hiç su gibi gelmiyor.Hem çoğu şeyde su var siz meybuz alıyonuz da ne sanıyonuz.Nazo alıyosun 25 kuruşluk.Bir şişeye koyuyosun portakallı nazo yapıyorsun.Sonra bunu bardaklara döküyorsun buzlukta donduruyorsun.Bunu herkes bilir pek bir farkı olmuyor markette bakkalda satılanlardan.