Coca-Cola Ramazan şerbeti satacak!

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
yav varya bal-pekmez yapıp satsan gene almıyıcam, varmı ötesi..... 125 yıldır insanlara alkol satan bir firmadan ramazan şerbeti a-lın-mazzzzzz....

not: cocacola da %20 alkol vardır.

Kolonyada da alkol var. :D Ramazanda ikram etmeyelim mi? :D :D

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
hadi herşeyi anladık ta...cocacola'nın israil'e yardım ettiği de mi yalan?
aldığımız her cocacola'yla filistin'li müslümanlara Dünya'nın gözü önünde her türlü iğrençliği yapan israil devletine kurşun hedi ettiğimiz de mi yalan?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ya saçma sapan hurafelere inanan hala var şaşıyorum. Yok fare kanı pisliği rengini böcekten alıyor vs bu kadar saçma embesil bir karalama görmedim. Yani koskoca coco cola firması kimya gelişiminin en üst seviyede olduğu halde kolaya renk vermek için böcek peşinde koşacak tat vermek için fare kanı koyacak resmen saçmalık. Tersten okumaya gelince. Bende bu yazıyı büyütür aynaya tutar orasına burasına çizgi çeker nokta koyar ısraile bile söverim. Bu kadar kıt bağnaz görüşlü olmayın. He şunu de bana coco cola nin parası ısraile amerikaya gidiyor almak istemiyorum tamam bu doğru ama saçma sapan hurafelere inanmayın. Konuya dönersek çıksında bir bakalım merak ettim :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Pek çok şeyin içinde alkol var hatta bazı şeylerin yapımında da kullanılır. Bazısını hergün yeseniz bile sarhoş etmez.
Bir ikincisi, Coca Cola yardım ediyor olabilir. Peki niye sadece bunun üstünde duruyorsunuz? Belki de hergün tükettiğiniz besinleri satarak para kazanan şirketler/kişiler yasa dışı yollar için para harcıyordur veya iyi ya da kötü şekilde hiç aklınıza gelmeyecek ülkelere yardımda bulunuyorlardır. Bilemezsiniz. Emin olamazsınız. Paranoyak olacaksanız tam olun her şeyden kuşkulanın.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
aldığımız her cocacola'yla filistin'li müslümanlara Dünya'nın gözü önünde her türlü iğrençliği yapan israil devletine kurşun hedi ettiğimiz de mi yalan?
iyi misin arkadaş hiç mi yorumlarımı okumadın ULUSLARARASI BİR MARKA. APPLE,MİCROSOFT,VODAFONE,GOOGLE vs. gibi...

xyunusx

Doçent
Reaksiyon puanı
41
millet konudan fırlayıp çıkmış dur bari ben döneyim tekrar :D
arkadaşlar bu şerbetin tarifini bilen varmı yada daha önce içen tadı nasıl
(cocacolanın şerbetini kast etmiyorum ramazan şerbetini diyorum)

msa52

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konu üzerine facebook'ta duyduğum şu sözü çok beğendim;
"Coco cola ramazan da ramazan şerbeti satacakmış. Bunların BİM'in Lee kolasından haberi yok heralde" :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Ya saçma sapan hurafelere inanan hala var şaşıyorum. Yok fare kanı pisliği rengini böcekten alıyor vs bu kadar saçma embesil bir karalama görmedim. Yani koskoca coco cola firması kimya gelişiminin en üst seviyede olduğu halde kolaya renk vermek için böcek peşinde koşacak tat vermek için fare kanı koyacak resmen saçmalık. Tersten okumaya gelince. Bende bu yazıyı büyütür aynaya tutar orasına burasına çizgi çeker nokta koyar ısraile bile söverim. Bu kadar kıt bağnaz görüşlü olmayın. He şunu de bana coco cola nin parası ısraile amerikaya gidiyor almak istemiyorum tamam bu doğru ama saçma sapan hurafelere inanmayın. Konuya dönersek çıksında bir bakalım merak ettim :)

yanlış anlaşılma olmasın diye yazma gereği duydum. :D Sanılmasın ki ben tersten okuma işine inanıyorum. :D dalga geçmek için yazdım. :D

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Ha bide işin şu tarafı var.
Kola şişesini duvara vurarak patlatın. yere dökülen kâr duvarda kalan maliyeti. Bunu cola bayileri dahi söylüyor. Kolanın içine katılan maddeler çok az miktarda. Tamamına yakını su. Yani şişeleyip şişeleyip su satıyorlar durumu var.

netdelisi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük şirketlerin çoğu gelirlerinin bir kısmını İsrail'e yardım amaçlı ayırıyorlar.
Coco Cola'da bu firmalardan birisi.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Aha yeni bir iddaa daha.Duvara vurarak patlatmakmış falan filan.İphoneu duvara vuralım kıralım.Duvarda kalanlar maliyeti olsun tabi duvarda birşey kalırsa.Saçma saçma konuşmayın ya duvara vurup patlatıpta maliyeti karı ölçmek akıl karı değildir Allah aşkına.Bana hem hiç su gibi gelmiyor.Hem çoğu şeyde su var siz meybuz alıyonuz da ne sanıyonuz.Nazo alıyosun 25 kuruşluk.Bir şişeye koyuyosun portakallı nazo yapıyorsun.Sonra bunu bardaklara döküyorsun buzlukta donduruyorsun.Bunu herkes bilir pek bir farkı olmuyor markette bakkalda satılanlardan.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Aha yeni bir iddaa daha.Duvara vurarak patlatmakmış falan filan.İphoneu duvara vuralım kıralım.Duvarda kalanlar maliyeti olsun tabi duvarda birşey kalırsa.Saçma saçma konuşmayın ya duvara vurup patlatıpta maliyeti karı ölçmek akıl karı değildir Allah aşkına.Bana hem hiç su gibi gelmiyor.Hem çoğu şeyde su var siz meybuz alıyonuz da ne sanıyonuz.Nazo alıyosun 25 kuruşluk.Bir şişeye koyuyosun portakallı nazo yapıyorsun.Sonra bunu bardaklara döküyorsun buzlukta donduruyorsun.Bunu herkes bilir pek bir farkı olmuyor markette bakkalda satılanlardan.

Pardon?

TEGİN

Profesör
Reaksiyon puanı
99
Valla ben bir şerbet biliyorum o da suyun içine at bir kaç kaşık şeker al sana şerbet :D

Action3

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu Cola Afrikadaki huzur icinde yasayanlarinda belasi oldu.
Hic birseyi benlenmiyen ve sevinc icinde yasayanlarin arasina birgün kanatlarini kaynastirmiyan bir kustan düsen cola sisesi ortaligi karistirir. Birseyi benlenmiyen o tabiatla harmonide yasayan halktan hekes o cola sisesini istemeye baslar, cocuklari bile cola sisesiyle oynarken birbirlerinin kafalarina vurarak incitirler.
O halkin baslarindan birisi aylarca yolu olan cola sisesini dünyanin sonundan assagiya atmaya artik karar alir, bu cola sisesi huzurumuzu bozmakta ve bize bela getirmistir. Simdiyekadar gülün akenk ve sevinc havasinda yasayan grup arasinda kiliklari catik, birbirlerini kiskanan ve dahasida cola sisesini benlenenler arasindan düsmanliklar olustmakta

Buyrun : Filmin adi "Artik tanrilar delirmistir"
Youtube linkinde almanca dilinde mevcut, bastan kisaca Bu$halkini anlatmakta, onlar 600 mile uzakta koskoca bir devletin, onlardan teknik yönden cok ileride oldugundan ve varliklarindan bile habersizler.

Sonucta 7,20 dakikadan itibaren cola sisesi düser ve ortalik karisir.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Action filmin konusu güzele benziyor merak ettim bir bakayım.

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
Ramazan şerbetini de gidip Coca Cola'dan mı alacağız? Ne şerbetini ne de kolasını almam, yanımdakilere de aldırtmam.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Kola içmiyordum şimdi içiyorum Coca Cola... tadı da güzelmiş :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ya ne oalcak... sıcak suyun içine seker at... içine siyah renklendiricei at... sonra hafifi soğut... üstüne soğuk içiniz yaz... bas ver piyasaya... al ssna coca cola serbet....

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
O kadar basit diyon....Yahşi Batıyı izleyipte yorum yaptın heral :P