Coca Cola meğerse pas sökücüymüş !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Seyhoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
[video]http://www.yenisafak.com.tr/video-galeri/cola-ile-ne-yaptigina-asla-inanamayacaksiniz/21138[/video]

Artık yorum size kalmış ben bir daha kola içmiyorum

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Uzun süredir ağzıma sürmüyorum zaten. Almayın şu zıkkımı

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Vucudundaki kiri pasi soker ne istiyorsun :D

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Tuvalet temizliginde kullaniyorlar siz ne pasindan bahsediyorsunuz :D

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Bende böcek ilaçlamada kullanıldığını duymuştum bazı ülkeler tarımda bu şekilde ilaçlama yapıyormuş daha ucuza geliyormuş :D

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
lavabolardaki kirleri , duvarlardaki kirleri rahatlıkla çıkarır. Bi deneyin lavaboya dökün sonucuna bakın tertemiz :D

Ben Allaha şükür 4-5 senedir sanırsam kola içmiyorum. Hem böcekten yapılıyor + Asit kemikleri eritiyor ve organlara zarar veriyor..

Bu arada bir bardak kolanın içine bir adet tavuk butu koyun ve 1 gun bekleyin sonucunu görün et paramparça oluyor ;)

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Aslinda icinde seker olmasa iyi bir temizlik araci.. Sekerli olunca dokulen yer yapis yapis oluyor..

Ayrica uzmanlarin dedigine gore midedeki asit kolanin asitinden daha zarar vericiymis.

kemal_ksk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gunde en az 3 tane 330 luk kutu ıcıyorum vazgecemıyorum arkadas... bi sigara iki su meret :D

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Temizlik yapan kadinlara kolaylik. Artik kimse tuz ruhundan bunalmayacak.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaş bu nedir ya zehir içiyormuşuz bildiğin

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Şimdi kola içenler kendilerini avutmak için yok esas zehir amonyak , yok limon tuzu daha beter falan bahanelerle avutmayın kendinizi. Saydıklarınız şeyler zararlı olabilir ve zararın azı çoğu olmaz . Asit çok zararlı bir maddedir ve sonucu ortadadır. İsteyen içer istemeyen içmez yani boş yere zararı yok diye kendinizi avutmayın....

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Forever tuz ruhu.En azından kökünden temizlik ve çözüm sunuyor.Lavabo açıcı olarak da kullanılabilir o ayrı.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Bazilari elli ton tuz ruhu döküp akillari sira temizlik yapiyor, sonra o kokuyu bütün gün icine cekiyorlar. Nefret ederim tuz ruhundan ve kokusundan. Adam zehirlemeye birebir nerdeyse :D

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bunlar hep Ayran lobisinin uydurmaları.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Kolayı sevmem ve içmem ama şu videoya bakarak bu sonucu çıkarmak saflıktan başka bir şey değil. Oraya kola yerine su döküp süngerin zımparalı yeşil kısmıyla bastırarak silsen de aynı sonucu alırsın. Kola sağlığa zararlı (aşırı kilo, şeker hastalığı) ama doğrudan tuz ruhu demek saçma. Nedense aklıma israil'i protesto etmek için kolaları sokağa döken bakkal geldi :)

[video=youtube;bQoL3Lyt6fY]http://www.youtube.com/watch?v=bQoL3Lyt6fY[/video]

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
koladaki asit karbondioksittir, karbondioksit suyun içinde zayıf asidik özellik gösterir o yüzden kirli paslı yerlerdeki pası temizleyebiliyor kola, kolanın kapağını aç gazının kaçmasını bekle 1 2 gün, aynı şekilde temizlemeye çalış temizleyemezsin.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
koladaki asit karbondioksittir, karbondioksit suyun içinde zayıf asidik özellik gösterir o yüzden kirli paslı yerlerdeki pası temizleyebiliyor kola, kolanın kapağını aç gazının kaçmasını bekle 1 2 gün, aynı şekilde temizlemeye çalış temizleyemezsin.

Kolayı öyle içelim o zaman bi zararı olmaz :)

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Her şeye görduğumuz duyduyumuz gibi inanırsak hayat bize guzel)

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Coca Cola zararlıysa bizde Le'cola içelim. :thumbup: (Beyin bedava :D)
Tamam gidip müsait bir yerde ölüyüm. :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Coca Cola zararlıysa bizde Le'cola içelim. :thumbup: (Beyin bedava :D)
Tamam gidip müsait bir yerde ölüyüm. :D

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Kolayı sevmem ve içmem ama şu videoya bakarak bu sonucu çıkarmak saflıktan başka bir şey değil. Oraya kola yerine su döküp süngerin zımparalı yeşil kısmıyla bastırarak silsen de aynı sonucu alırsın. Kola sağlığa zararlı (aşırı kilo, şeker hastalığı) ama doğrudan tuz ruhu demek saçma. Nedense aklıma israil'i protesto etmek için kolaları sokağa döken bakkal geldi :)

[video=youtube;bQoL3Lyt6fY]http://www.youtube.com/watch?v=bQoL3Lyt6fY[/video]
Çok saçma videonun yorumunda da yazılmış katılıyorum ne manası var o kola bakkala satılmış parasını alan almış sen döksen ne olacak dökmesen ne olacak kola dökmekle insan mı kurtarılır nasıl bir kafanız var anlamıyorum
sen sanki onu dökerek Coca Cola'yı batıracaksın anca reklamını yaparsın. Şirketin iyi kötü reklamı yapılıyor ya gerisi önemli değil

Reaksiyon puanı
16,128
gitse amerika'ya orda coca-cola fabrikası patlatsa fark olurdu...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

girmişken bişey alayım diye aldım...