Coca-Cola içmeye devam edin!!!

malware_17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cokead6bfmz6.jpg

VE COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERINDEKI REKLAMI: Üstteki yazının tercümesi:
(We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!)​

lutfu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
pislik herifler

coca cola içmeyin arkadaşlar

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
görüpte görmemek
duyupta duymamak ne acı

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Sadece cocacola değil onun bütün ürünlerini, bütün amerikan mallarını kullanmamalıyız.

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
pislik herifler

coca cola içmeyin arkadaşlar

cola turka falanda içmeyin o zaman bu seferde diger kola ların reklamları oluyor.Benim kanaatimce bu tür spekilasyonları ortaya atan türk firmalarıdır.cola cola icmeyin derken gelin benim colamı icin der gibisinden oluyor.İnsanlar saten ne icip ne içmiyecegini biliyor.

boavoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bu afişi coca-colanın yaptığını kanıtlayabilirmisiniz ?

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kola içmeyin demek gerçekçi olmaz.bunun çoluğu ve çocuğu alışkanlığı var.birde burası teknoloji sitesi buna uygun markalı konular daha yerinde olur.

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
kola içmeyin amerikan sermayesi
pepsi içmeyin içinde bilmem ne var
cola turka içmeyin yeşil sermaye
onu yeme bilmem ne
bunu içme bilmem ne

sağlığını düşünen insan zaten bu sebeplere bakmadan içmez kola falan
ama bunun dışındaki diğer sebepleri ben kasıtlı buluyorum
zamanında Lcwaikiki içinde Leyla Zana satın aldı diye haber çıkarıldı,şirket yalanlayana kadar kendini yırttı.Bu tarz konularda birz düşünüp hareket etmek lazım bence.her yazılana inanmamak gerek

gmduncanidaho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
afişin sahte olduğu çok belli, yapılan montaj reklam amaçlı kullanılabilecek bir kalitede, bir de coca-cola gibi dev bir şirketin kabul edeceği kalitede değil, bence inanmayın

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben kola içmem.kırk yılda bir.ama evimde bimden alınan lee kola.veya cola turka.
Resim ister sahte olsun ister gerçek.benim düşüncemi hiç etkilemez.
Sorunda kola değil
bomba.bomba değil ,düştüğü yer.düştüğü yer değil ölen çocuk.
çocuk ve bebe.
bebeler ölmüyor.BEBELER ÖLDÜ...
öldürenler ve destek verenler katildir.
(ben burda kola içenler katil ve destek oluyor demek istemiyorum.ama tersinide demek istemiyorum)

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
ben böyle bir reklam yaptıklarına inanmıyorum. insanları yanlış bilgilendirmeyin. hepimiz israilin yaptıklarına karşıyız ama saçma sapan şeyler yazmayada gerek yok!

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
Hocam birakin bu isleri bu tur haberler Maillerde spam olarak dolasiyor asli ve astari yok.Coca Cola bugun dunyanin en degerli markasi olarak her sene forbes ta haber oluyor. Coca Cola bir kisiye ait degil.Hisse senetleri borsalarda en degerli kagitlar olarak aliniyor satiliyor.Coca Cola buyuk bir marka ve dunyanin hic bir ulkesinde,halki dini irki asagilayici reklam uygulayamaz.Bu tarz haberler cahilin cahili kafalardan cikiyor inanmayin sunlara.Sen gercekten inaniyormusun? Coca Cola gelirini gidipte bir orduya bagislasin.Alin bu parayla muslumanlari oldurun desin.
Yahudiler sevilmez evet,islam dinindede YARADAN in lanetine ugramis millet olarak bilinir.Ama yahudilerin dunya uzerindeki bu basarisinin sebebi,CocaCola yada Unilever degil.Dunyadaki uyguladiklari politikadir.Olusturduklari lobi dir..Amerikan dusmanligi yuzunden,bu tarz haberler mailden maile dolasiyor.Yapmayin ALLAH askina.Dilediginiz gibi CocaCola icin Mc Donalds yiyin efendim. Sagliga zararli ve yararli olanlari arastirip kendi iradenizle yiyin.

malware_17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam birakin bu isleri bu tur haberler Maillerde spam olarak dolasiyor asli ve astari yok.Coca Cola bugun dunyanin en degerli markasi olarak her sene forbes ta haber oluyor. Coca Cola bir kisiye ait degil.Hisse senetleri borsalarda en degerli kagitlar olarak aliniyor satiliyor.Coca Cola buyuk bir marka ve dunyanin hic bir ulkesinde,halki dini irki asagilayici reklam uygulayamaz.Bu tarz haberler cahilin cahili kafalardan cikiyor inanmayin sunlara.Sen gercekten inaniyormusun? Coca Cola gelirini gidipte bir orduya bagislasin.Alin bu parayla muslumanlari oldurun desin.
Yahudiler sevilmez evet,islam dinindede YARADAN in lanetine ugramis millet olarak bilinir.Ama yahudilerin dunya uzerindeki bu basarisinin sebebi,CocaCola yada Unilever degil.Dunyadaki uyguladiklari politikadir.Olusturduklari lobi dir..Amerikan dusmanligi yuzunden,bu tarz haberler mailden maile dolasiyor.Yapmayin ALLAH askina.Dilediginiz gibi CocaCola icin Mc Donalds yiyin efendim. Sagliga zararli ve yararli olanlari arastirip kendi iradenizle yiyin.

bıraksana arkadaşım "bugun dunyanin en degerli markasi" falan demeyi sen kimden yanasın,insanları düpedüz kandırıpaldıkları paralarala müslümanlara yapmadıklarını bırakmıyorlar,bir çıkar uğruna.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
bıraksana arkadaşım "bugun dunyanin en degerli markasi" falan demeyi sen kimden yanasın,insanları düpedüz kandırıpaldıkları paralarala müslümanlara yapmadıklarını bırakmıyorlar,bir çıkar uğruna.

bana ispatlarmisin? *cocacola nin muslumanlara bir kotuluk yaptigini bana ispatla
*

Lykan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kahrolsun tüm yahudiler ve onun işbirlikçileri onlara maddi destek olanlar...

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana ispatlarmisin? *cocacola nin muslumanlara bir kotuluk yaptigini bana ispatla
.........
Bağlı bununduğu topluluğa hizmet etmesi kadar doğal ve olağan bir şey yok.
Aksini ıspatlamak zordur.

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Kahrolsun Kola , Yaşasın Ayran XD

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Cola Turka colanın özütünü nerden ve kime destek veren yerlerden alıyor acaba? Sütten çıkmış ak kaşık sanki.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cola Turka colanın özütünü nerden ve kime destek veren yerlerden alıyor acaba? Sütten çıkmış ak kaşık sanki.
....
Bu söylediğinle coca colayı kötülüyor;ama yorumunla destek olarak çelişkiye düşmüş olmuyormusun?

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Coca Cola almayın Cola Turka alın gibisinden yorumlara atfen yazdım onu. Gerçekten destek olacaksanız hiç almayın yani.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir şeyi değiştirebilmek için onun yerine aynı bir tane koymak gerekir.(gerçek)

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
İnternette dolaşan basit fotomontajlarla gaza gelip, uygulamada hiçbir şey yapmayan bir topluluk olmak nasıl bir duygu acaba?

Güzel günler dierim.

engin azaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnternette dolaşan basit fotomontajlarla gaza gelip, uygulamada hiçbir şey yapmayan bir topluluk olmak nasıl bir duygu acaba?

Güzel günler dierim.
.....
Duygu sömürüsü varsada gerçeği görmeye engel olmamalı

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Selamlar,

http://www.israilboykot.com/logolar.php
aksi olsaydı bu sitenin kapatılması ya da yöneticisinin tutuklanması gerekmezmiydi.

Fantastik olmuş tabii, yöneticinin tutuklanması falan.Öyle bir kural kanun yok. Biris dava açar da suçlu bulunursa veya uyuşturucuya veya intihara özendirici bir içerik varsa anında, site kapatılır. Bu arada, anlamadığım bir olaydır Nokia neden orada? :)

GÜzel günler dilerim.

hammo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kola içmem.kırk yılda bir.ama evimde bimden alınan lee kola.veya cola turka.
Resim ister sahte olsun ister gerçek.benim düşüncemi hiç etkilemez.
Sorunda kola değil
bomba.bomba değil ,düştüğü yer.düştüğü yer değil ölen çocuk.
çocuk ve bebe.
bebeler ölmüyor.BEBELER ÖLDÜ...
öldürenler ve destek verenler katildir.
(ben burda kola içenler katil ve destek oluyor demek istemiyorum.ama tersinide demek istemiyorum)

Aynen katılıyorum. Ayrıca kola içmek yerine, ülkemizde yetişen değişik meyvelerden üretilen meyve suları, ayran, süt gibi içecekleri içmek daha sağlıklıdır. Ayrıca küçük çocuklarımızı koladan uzak tutup bu gibi içeceklere yönlendirip alıştırmalıyız

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
629
Ozaman intelde kullanmayalım linux'e geeçelim...

afulutas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
arkadaşlar yaklaşık üç yıl kadar önce namaz kılan bir insanın coca cola buzdolabının önünde secde etmesini coca cola internet sitesinde kullandı... daha sonra gelen tepkiler üzerine özür diledi... böyle bir şey olması mümkün mü... imkanı yok... coca colanın bir avuç yahudi yi mutlu etmesi için milyonlarca müslümandan vazgeçeceğini aklınız alıyor mu... biraz mantıklı düşünmemiz lazım...