malware_17
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
VE COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERINDEKI REKLAMI: Üstteki yazının tercümesi:
(We're moving to a new location!!!= Artık yeni yerimize taşınıyoruz!!!)
pislik herifler
coca cola içmeyin arkadaşlar
görüpte görmemek
duyupta duymamak ne acı
Hocam birakin bu isleri bu tur haberler Maillerde spam olarak dolasiyor asli ve astari yok.Coca Cola bugun dunyanin en degerli markasi olarak her sene forbes ta haber oluyor. Coca Cola bir kisiye ait degil.Hisse senetleri borsalarda en degerli kagitlar olarak aliniyor satiliyor.Coca Cola buyuk bir marka ve dunyanin hic bir ulkesinde,halki dini irki asagilayici reklam uygulayamaz.Bu tarz haberler cahilin cahili kafalardan cikiyor inanmayin sunlara.Sen gercekten inaniyormusun? Coca Cola gelirini gidipte bir orduya bagislasin.Alin bu parayla muslumanlari oldurun desin.
Yahudiler sevilmez evet,islam dinindede YARADAN in lanetine ugramis millet olarak bilinir.Ama yahudilerin dunya uzerindeki bu basarisinin sebebi,CocaCola yada Unilever degil.Dunyadaki uyguladiklari politikadir.Olusturduklari lobi dir..Amerikan dusmanligi yuzunden,bu tarz haberler mailden maile dolasiyor.Yapmayin ALLAH askina.Dilediginiz gibi CocaCola icin Mc Donalds yiyin efendim. Sagliga zararli ve yararli olanlari arastirip kendi iradenizle yiyin.
bıraksana arkadaşım "bugun dunyanin en degerli markasi" falan demeyi sen kimden yanasın,insanları düpedüz kandırıpaldıkları paralarala müslümanlara yapmadıklarını bırakmıyorlar,bir çıkar uğruna.
http://www.israilboykot.com/logolar.php
aksi olsaydı bu sitenin kapatılması ya da yöneticisinin tutuklanması gerekmezmiydi.
Ben kola içmem.kırk yılda bir.ama evimde bimden alınan lee kola.veya cola turka.
Resim ister sahte olsun ister gerçek.benim düşüncemi hiç etkilemez.
Sorunda kola değil
bomba.bomba değil ,düştüğü yer.düştüğü yer değil ölen çocuk.
çocuk ve bebe.
bebeler ölmüyor.BEBELER ÖLDÜ...
öldürenler ve destek verenler katildir.
(ben burda kola içenler katil ve destek oluyor demek istemiyorum.ama tersinide demek istemiyorum)