co-op oyun önerisi

muhammed sezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
yeni bilgisayar aldım arkadaşımla oynamak için co-op oyun arıyorum bitirdiğimiz oyunlar raft ,don't starve, human fall flat,left 4 dead serisi ,dying light,portal 2,police stories,the wild eight bu oyunlara benzer oyunlar önerirseniz daha güzel olur şimdiden teşekkür ederim.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,409
Fallout 4 biliyordum. CO OP oynanabiliyordu sanırım yalnışmıyım yoksa?

patates2006

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
yeni bilgisayar aldım arkadaşımla oynamak için co-op oyun arıyorum bitirdiğimiz oyunlar raft ,don't starve, human fall flat,left 4 dead serisi ,dying light,portal 2,police stories,the wild eight bu oyunlara benzer oyunlar önerirseniz daha güzel olur şimdiden teşekkür ederim.
Biz arkadaşımla 60 saat scrap mechanic gömdük. Dediğin oyunlarla alakası yok ama biz çok eğlendik. Onun haricinde gene dediğin oyunlarla alakası yok ama hoi 4, eu 4,civilazition da çok severek oynadığımız oyunlardan. Özellikle hoi 4 mp roll playe çok eğlenceli. Hepsi toplam 300 saatimiz var bu oyunlarda bi bakın derim.

muhammed sezgin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Biz arkadaşımla 60 saat scrap mechanic gömdük. Dediğin oyunlarla alakası yok ama biz çok eğlendik. Onun haricinde gene dediğin oyunlarla alakası yok ama hoi 4, eu 4,civilazition da çok severek oynadığımız oyunlardan. Özellikle hoi 4 mp roll playe çok eğlenceli. Hepsi toplam 300 saatimiz var bu oyunlarda bi bakın derim.
dediğiniz oyunlara baktım scrap mechanic i çok beğendim ve uygun fiyatlı muhtemelen alıp oynıyıcaz teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fallout 4 biliyordum. CO OP oynanabiliyordu sanırım yalnışmıyım yoksa?
galiba co-op oynanamıyor fallout 4

Reaksiyon puanı
150
Saints row IV tavsiye ederim.

hakgun

Asistan
Reaksiyon puanı
146
astroneer öneririm benimde çok sevdiğim bir oyun :D bağımlılık yaptı yaw