CNBC-eden tiryakilerine selam!

Bu konuyu okuyanlar

alperveli

Müdavim
Katılım
25 Aralık 2006
Mesajlar
1,125
Reaksiyon puanı
48
Puanları
38
CNBC-e izleyicileri bugünden itibaren sevdikleri dizilerin yeni bölümlerini izleme şansı bulacak. Kanal yeni diziler de yayınlayacak. Bu akşam The New Adventures Of Old Christine ve Two&A Halfman ekranlarda.

272478.jpg


CNBC-e, bugün yeni yayın dönemine başladı. Kanal bu dönemde yeni dizilerini yayına sürecek ve sevilen dizilerinin yeni sezonlarını da ekrana getirecek.

Bu dizilerden 18 Eylül Salı günü yayına girecek olan The Tudors. Genç kral VIII. Henry’nin çalkantılı yaşamı ve olaylı aşklarını konu alan, 59. Emmy Ödül Töreni’nde favoriler arasında gösterilen her salı saat 21:00’de yayınlanacak. Bir gün sonra ise e2’nin “Hava Kararınca” kuşağında kesintisiz olarak ekrana gelecek.

Tiryakilik yaratan diziler ve yeni bölümleri:

CNBC-e’nin büyük ilgiyle takip edilen dizileri de Eylül ayında yeni sezon bölümleriyle ekrana gelecek. Yeni yayın dönemininde yayınlanacak belli başlı dizileri şöyle:
Emmy Ödülleri’ne her sezon aldığı ödüller ile damgasını vuran “24”ün 6. sezonu ile her Perşembe 21:00’da, geçen sezonun en iyi gençlik dizisi “ONE TREE HILL” her Cuma 21:00’da, son sezonu ile bir anne ve kızın öyküsü “GILMORE GIRLS” her Pazartesi 20:00’da, Superman efsanesinin başlangıç noktası “SMALLVILLE” her Pazar 20:00’da, tüm zamanların en iyi hastane draması “ER” yine her Cumartesi 18:00’da, iz bırakmadan kaybolanların peşinde zamana karşı yarışın yaşandığı “WITHOUT A TRACE” her Pazartesi 21:00’da, bir başka ödül avcısı “THE SOPRANOS” her Çarşamba 21:00’da, sinema filmi ile hasılat rekoru kıran dünyanın en ünlü ailesi “THE SIMPSONS” her Perşembe 20:00’da, estetik dünyasının yürek hoplatan görüntüleri ile televizyon tarihinin en sarsıcı dizisi “NIP/TUCK” Pazar geceleri 23:00’da, kumarhaneler dünyasının arka perdesini ekrana taşıyan “LAS VEGAS” her Çarşamba 20:00’da, Simpsons’lardan sonra en ünlü çizgi dizgi “FAMILY GUY” her Perşembe 20:30’da, bilim kurgu tarihinin unutulmazı “BATTLESTAR GALACTICA” her Pazar 22:00’da, yıllar sonra ortaya çıkan kayıp 4400 kişinin benzersiz öyküsü “THE 4400” Pazar geceleri 21:00’da, Charlie Sheen’den bitmeyen çapkınlık dersleri ile “TWO&A HALF MEN” her Salı 20:30’da, tek çocuklu bekar bir annenin eğlenceli maceraları “THE NEW ADVENTURES OF OLD CHRISTINE” her Salı 20:00’da ve ruhların habercisi “GHOST WHISPERER” her Pazartesi akşamı 20:00’da yeni sezon bölümleriyle yeni dönemde izleyenleri ile buluşacak.

272502.gif


UNUTULMAZLAR GERİ DÖNÜYOR

ROME, DESPERATE HOUSEWIVES ve HEROES’un yepyeni bölümleri yeni yayın döneminin ilerleyen haftalarında başlayacak ve yine izleyenleri ekrana kilitleyecek:

*Entrikaları, aşkları ve savaşlarıyla bir cumhuriyetin çöküşünden bir imparatorluğun yaratılışına uzanan, güzeller güzeli Kleopatra’dan hain Brutus’a kadar tarihin en önemli karakterkerinin yer aldığı görkemli yapım “ROME” 2. Sezon bölümleri ile yeni yayın döneminde ekranda olacak. Antik çağların etkileyici yapımı Rome’da yeni sezonda, Sezar’ın düşüşünden sonra Roma’nın ilk imparatoru olacak Octavian ile Marc Antony arasındaki güç kavgasına tanıklık edeceğiz.

*Geçtiğimiz sezonun en çok heyecan yaratan dizisi “HEROES”un ilk sezonunda sıradan insanlar, özel güçleriyle birlikte içlerindeki kahramanları keşfettiler. Bu sırada büyük patlama gerçekleşti ve kahramanlarımız New York’u bekleyen korkunç sona karşı koydular. Ancak serüven daha yeni başlıyor. CNBC-e’nin yeni yayın döneminde ekrana gelecek ikinci sezon, yeni kahramanları beraberinde getirirken gerçekleşen olağanüstü olaylara da açıklama bulacak.

*Umutsuz Evkadınları’nda dördüncü perde CNBC-e’nin yeni yayın döneminde başlıyor... “DESPERATE HOUSEWIVES” yeni bölümlerini sabırsızlıkla bekleyen izleyenleri ile buluşuyor. Tipik bir Amerikan banliyösünde hayatları da karakterleri de farklı beş kadın. Aslında belki de her şeyleri bir anlamda aynı: Umutları ya da umutsuzları. Bir tanesi daha ilk bölümde intiharı tercih edip göçtü bu dünyadan. Hikayeyi de hala o anlatıyor bize gökyüzünden bir yerlerden olan biteni seyrederek.

KAYNAK

Daha fazla bilgi için CNBC-e
 

Ahmethz

Müdavim
Emektar
Katılım
7 Eylül 2006
Mesajlar
12,440
Reaksiyon puanı
398
Puanları
83
sabırsızlıkla bekliyoruz dizilerin yeni bölümlerini ^^
 

flood_77

Müdavim
Katılım
21 Aralık 2006
Mesajlar
1,478
Reaksiyon puanı
4
Puanları
38
las vegas ya boyle mukemmel bır dızı yok B) ya beyler bole dızılerın her haftakı bolumlerı hakkında yorum yapsak nsl olur ??
 

gorko

Asistan
Katılım
31 Temmuz 2007
Mesajlar
479
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Christine ve Two&A Halfman bu dizide cok hoşuma gidiyo
 

m1903

Müdavim
Katılım
15 Ağustos 2007
Mesajlar
2,870
Reaksiyon puanı
8
Puanları
38
Pazar günü en sevdiğim 3 dizi arkaya arkaya ne hoş.Birde heroes olsaydı orada muhteşem dörtlü olurdu :)
 

Tartarus

Müdavim
Katılım
18 Ağustos 2006
Mesajlar
1,243
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Heroes, Sopranos, How I Met Your Mother, Scrups, Nip/Tuck ve Family Guy izlediğim diziler arasında yer almaktayken kim bilir beldi The Tuders da Ön sıralardan yer kapabilir...
 

mavinok.ta

Müdavim
Katılım
17 Eylül 2007
Mesajlar
6,285
Reaksiyon puanı
13
Puanları
0
en favori kanalım cnbc-e ;)
paylaşım için tşkler
 

Son mesajlar

Üst