CM 13 SORU VE CEVAP

CYANOGENMOD KULLANMAYI DUSUNUYOR MUSUNUZ ?

• EVET

Kullanılan: 3 50.0%
  • HAYIR

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
cm13_marshmallow-752x439.jpg

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Samsung, lg, htc gibi cihazlarda kullandınız mı? Kullandıysanız spesifik oem özelliklerinden kullanamadığınız oldu mu?

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Htc one m8 de suan kullanmaktayim.1 ay onceye kadar bazi sorunlar mevcuttu ama suan icin hic bir sorun yok gayet stabil yalniz android 6.0 dan beklenen pil performansiyla hala kareilasamadim.doze mod falan deniliyordu.ben hem cm 13 hem stock romu gecis yaparak kullaniyorum sense de batarya performansi gozle gorulur derecede iyi cm 13 de pil gelistirmesi goremedim.ama stabiliteden memnunum

Pixpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Aslında sorum daha çok kamera, hoparlör kullanımı açısından olmuştu. Örneğin kameranız stock roma kıyasla farklı mı? Sonuçta htc o telefonun donanımına göre yazılım yapıyor. Cm de bu tarz sorunlarla karşılaştınız mı?

exelance_123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Simdi ses performansini anlatayim stock roma gore hem kulaklik girisinden hemde boomsound hoparlorlerden daha yuksek ve kaliteli bir ses cikiyor arti gomulu olarak gelen ekolizer prog. Var ve cok kullanisli.
Kamera performansina gelince cm 13 un kendi kamera yazilimi var ve gayet iyi ve eterli ben google kamerada indirdim ikisinide kullaniyorim ama stock rom kamera yazilimi daha ozellikli tabi ama kamera kalitesinde bir kayip yok

yukselg

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
s4 I9500 de cyanogenmod cm 13 durum nasıl. stabil mi hata vs var mı kullananlar bilgilendirirseniz sevinirim