kalimero0000
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Merhaba, Laptopumda kullanmak üzere kulaklık arıyorum, yaklaşık 1 aydır da araştırma halindeyim. Özet geçecek olursam hardcore bir oyuncu değilim, oyun kadar film-müzikde izler dinlerim. Bütçeme göre elbette üst düzey performans beklemiyorum ama bu 3 alanda beni tatmin etsin istiyorum. Sonraki kriterlerim ise Rahatlık,malzeme kalitesi ve garanti. Rahat olmalı ve garanti bir sıkıntı olduğunda ürününün arkasında durmalı.
Normalde ses kalitesi,malzeme kalitesi,kontrol adaptörünün sağladığı pratiklik ve thx den dolayı kraken tournament editionda karar kılmıştım. ancak 600 tl bandında satılıyor. Gördüm ki cloud 1 indirime girmiş, şuanda 450tl. Cloud2 ye 700tl vermek yerine, cloud 1 alıp üstüne birde usb ses kartı alırsam, cloud 2 ile eşdeğer performans alabilir miyim? 7.1 i genelde beğenilmiyor, ancak aldığım ses kartının performansı genel olarak beğenilmiş.
www.zoccoshop.com
www.zoccoshop.com
bu kombinasyonu yapmayı düşünüyorum. Veya tüm paramı alphaya yatırıp, para durumunu denkleştirene kadar stereo kullanıp sonrasında aynı ses kartını alabilirim.(Ama ses kartını almam 2-3 ay sürer)
www.itopya.com
Düşünceleriniz nelerdir?
Normalde ses kalitesi,malzeme kalitesi,kontrol adaptörünün sağladığı pratiklik ve thx den dolayı kraken tournament editionda karar kılmıştım. ancak 600 tl bandında satılıyor. Gördüm ki cloud 1 indirime girmiş, şuanda 450tl. Cloud2 ye 700tl vermek yerine, cloud 1 alıp üstüne birde usb ses kartı alırsam, cloud 2 ile eşdeğer performans alabilir miyim? 7.1 i genelde beğenilmiyor, ancak aldığım ses kartının performansı genel olarak beğenilmiş.

HyperX Cloud Silver Gaming Kulaklık - 1.499,00 TL - Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
HyperX Cloud Silver Gaming Kulaklık en uygun fiyatıyla 1.499,00 TL! Kulaklık kategorisindeki HyperX marka ürünler Zoccoshop'da.

Kingston HyperX AMP USB Ses Kartı « Zoccoshop - Profesyonel Oyuncu Ekipmanları
Kingston HyperX AMP USB Ses Kartı

bu kombinasyonu yapmayı düşünüyorum. Veya tüm paramı alphaya yatırıp, para durumunu denkleştirene kadar stereo kullanıp sonrasında aynı ses kartını alabilirim.(Ama ses kartını almam 2-3 ay sürer)
HyperX Cloud Alpha Purple Edition Gaming Kulaklık | ITOPYA
HyperX Cloud Alpha Purple Edition Gaming Kulaklık En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile HX-HSCA-PL ITOPYA'da.

Düşünceleriniz nelerdir?