ClipBoard Monitor

Reaksiyon puanı
189
ClipBoard Monitor küçük bir tuş olarak ekrana gelir ve devamlı sistem clipboardını kontrol eder. Herhangi bir metni kopyaladığınızda yada herhangi bir resmi kopyaladığınızda (örneğin paint ile çizimi seçip kopyaladığınızda yada print screen yaptığınızda) üzerindeki simgesi değişir ve o anki veriyi size gösterir.

Tuşa tıkladığınızda da o andaki clipboard'daki veriyi yakalayabilir, daha sonra kullanmak için saklayıp daha sonra tekrar clipboard'a gönderebilirsiniz veya bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

Tuşun üzerine sağ tuş tıkladığınızda da çıkan menü ile clipboardı temizleyebilir, tuşun yerini değiştirebilir, program hakkında bilgi alabilir veya programı kapatabilirsiniz.

Not : Program çalışmak için Microsoft .Net Framework 3.5'a ihtiyaç duyar.

2bdsls.jpg

Program tarafımdan geliştirilmiştir ve diğer yazılımlarım gibi ücretsizdir...

:: Bu yazılım clipboard'u daha etkin kullanmanıza yardımcı oldu mu?

İndirin : http://rapidshare.com/files/214272894/ClipBoardMonitor.zip

Yazılımcı : Özgün Çağrı AYDIN

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
değişik bakalım kotalı olanlar indirmesin ama 72kb :D

mobilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ClipDiary kullanıyorum. Son sürümünde baya bir aşama kaydetti ancak ücretli oldu. 30 günüm dolmak üzere. Şimdi bunu deniyorum, umarım ClipDiary kadar iyidir. Teşekkürler. ;)

Reaksiyon puanı
189
Ben ClipDiary kullanıyorum. Son sürümünde baya bir aşama kaydetti ancak ücretli oldu. 30 günüm dolmak üzere. Şimdi bunu deniyorum, umarım ClipDiary kadar iyidir. Teşekkürler. ;)
umarım bğenirsin. ben kendime bu tip birşey lazım olduğu için yazdım. tamamen bir gerekliliği gidermek amaçlı...

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Teşekkürler deneyelim bakalım

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
bu tur bedava programların download linklerini verirken yazılım firmasının web sayfasını verirseniz daha ii olur.

Reaksiyon puanı
189
bu tur bedava programların download linklerini verirken yazılım firmasının web sayfasını verirseniz daha ii olur.
dostum ben paylaştığım programları kendim yazıyorum. herhangi bir firma tarafından yazılmış değil. ayrıca sitem de yok :D

utku-k

Doçent
Reaksiyon puanı
13
:D:D kusra bakma o zamn. pek fazla takılmıorm da burda.