Clean Master çevirisine yardımcı arıyorum.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
XzGvDuG3oCSq17CU9R6zXIF2ruukkqDgZzG8KvtqkDLDu8tF8TLv8JTY8fgJT072k4s=h900-rw

Arkadaşlar bildiğiniz gibi Clean Master Android üzerinde şuanda Google Play üzerinde en kral, en çok kullanıcısı bulunan, en çok yorum yapılan, en çok oy alan, en çok oy verilen, en iyi temizlik programı. Programın baştan beri Türkçe dil çevirisini ben yapıyorum. Fakat geliştirici sürekli güncelleme yapıyor ve yapılan çevirileri bazen siliyor. Yeniden çeviri yapıyorum sürekli. Artık geliştirici yanlışlıkla silmeyeceğini özür maili ile çeviricilere belirtti. Fakat program dahada muhteşem oluyor ve yeni kelimeler ekleniyor. Bana yardımcı olabilecek delikanlı yiğitler sizi bekliyorum.

http://crowdin.net/project/clean-master-localization/tr

Ben buradan size yardımcı olacağım. Bazı kodlar çevirilmiyor. Hepsini söyleyeceğim. Eğer o kodları çevirirseniz yada eklediğiniz çeviriye yazmazsanız program telefonlarda bozuk görünür. Yani mesele sadece İngilizceyi Türkçeye çevirmek değil. Basit bir program ve kodlama bilgisi lazım.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Lütfen yardım edermisiniz. Çeviri az kaldı. Sizde Clean Master Çalışanı olursunuz bu şekilde. Destek ekibine katılın.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Lütfen yardım edermisiniz. Çeviri az kaldı. Sizde Clean Master Çalışanı olursunuz bu şekilde. Destek ekibine katılın.

o programlama dillerinden anlamıyorum maalesef yoksa hiç yoktan sana yardımcı olmaya çalışırdım hocam

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
vaktim olsa yardımcı olmak isterdim :)

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FAQ-0731 bölümü bitti. zaman olursa diğer bölümlere el atarım.

Y!LM@Z

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Bende biraz çeviri yaptım fırsat buldukça da devam ederim.