Clash of Clans yeni hile

Emirdyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere Clash of Clansta çok az kişinin bildiği bir hileyi anlatacağım size söyleyeceğim adımları dikkatlice uygulamalısınız

*Öncelikle bilgisayarınızda Clash of Clansı çalıştırabilmek için Bluestack isimli programı indirin Link:Thanks for Downloading BlueStacks

*Daha sonra Bluestack programını kurun ve Clash of Clansı Google Play Storedan indirin

*Daha sonra İndir Clash Clans Yeşil taş hack exe bu linkten hileyi indirelim

*Sonra Bluestack isimli programımızdan Clash of Clansı açalım ve Google hesabımız ile giriş yapalım

*Sonra ise hilemizi açalım

* ve giriş yapalım

*Dikkat bu çok önemli kullanıcı adı kısmınıza oyundaki kullanıcı adınızı değil google kullanıcı adınızı yazmanız gerekmektedir

*Veeee hilemiz hazır

Hepinize hayırlı ramazanlar...

Emirdyln

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu arada bluestacktan giriş yaptıktan sonra hileyede giriş yapmamız gerekmektedir hatırlatayım dedim

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Programı kullanmadım kullanmamda ama bu tarz yöntemlerle Hesabınız çalınabilir.

Kaya26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
550
Bluestacks güvenli bir program ama arkadaşın son verdiği link biraz ilginç gözüküyor :)

NocHe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Clash da sizin köy bilgileriniz kendi serverlerinde tutuluyor ve siz eğer değerlerde oynama yaparsanız direkt hesabınız banlanır ki bluestacks kullanmak bile 3. parti yazılım kullanmaya giriyor bu oyunda

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Clash Of Clans'da hile kesinlikle yoktur. Oyun ilk çıktığı zamanlar vardı fakat şu anda yok. Hiç bir şekilde bu tarz şeylere aldanmayın. Hesabınız çalınır.

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Oyunda hile yok belli yazılımlarla oyunu nasıl metin2 de bot varsa bundada var kendi kendine ganimet topluyor savaşıyor.

ykp25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla oyunda hile yok artık.. Hem olsa bile Oyun sahibi şirketin size dava açması söz konusu olabilir belkim.. Bilemiyorum ben olsam açardım :d

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45

deniz_dnz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni bir oyuna başlamak istiyorum biri bana bu oyun hakkında bilgi verebilirse çok memnun olacağım :)