Ömer Yiğit Çatal
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Kupamin ve belediye seviyesi yetiyor ama klana giremiyorum klana girmem için sebeb yok ama giremiyorum Acil yardım edin lütfen
Merhaba hatırladığım kadarıyla bazı klanlar sadece davetle alıyordu başka klanları deneyinKupamin ve belediye seviyesi yetiyor ama klana giremiyorum klana girmem için sebeb yok ama giremiyorum Acil yardım edin lütfen
Herkese açık mı klan?Kupamin ve belediye seviyesi yetiyor ama klana giremiyorum klana girmem için sebeb yok ama giremiyorum Acil yardım edin lütfen
Herkese açık girebilirimMerhaba hatırladığım kadarıyla bazı klanlar sadece davetle alıyordu başka klanları deneyin
Evet açıkHerkese açık mı klan?
Kicklenmedimde ve daha 20 kişi Luk yer varEğer klanda üye sayısı sınıra yakınsa bazen kabul etmiyor onun dışında girmek istediğiniz klan sizi daha önce kicklemişse gireme
Klan kodu atar mısınız bir bakayım klana.Kicklenmedimde ve daha 20 kişi Luk yer var
#2LUQUYYV8Klan kodu atar mısınız bir bakayım klana.
Ben klana girebildim klanda bir gereksinimde yok anlamadım maalesef ancak id ni verirsen davet atmaları için rica edebilirim.#2LUQUYYV8
Zaten yan hesabım davet atincida olmuyor davet gelmiyor bide sen klana girip bana davet atabilirmisin #Q208QL9V9Ben klana girebildim klanda bir gereksinimde yok anlamadım maalesef ancak id ni verirsen davet atmaları için rica edebilirim.
Bide sen girip bana davet atabilirmisin #Q208QL9V9Zaten yan hesabım davet atincida olmuyor davet gelmiyor bide sen klana girip bana davet atabilirmisin #Q208QL9V9