Clash of clans bluestacks cheat engine sorunu

deneyci99

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bluestacks ile clash of clans' hile yapmaya çalışıyorum physical memory seçiyorum mavi ekran hatası geliyo nasıl düzeltirim?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Clash of clansda hile yapmaya calisman hata duzgunce oyna

eco_06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş yapınca bizede bahset lütfen çünkü bende arıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bluestacks indirdin sonra cheat engine den yaptın. Yaptıkların tamamen doğru problem cheat engine olabili son sürümünü indirmeyi dene: :hammer:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende hile yapıcam ama physical memory çıkmıyor cheat enginenin listesinde yardım edin cheat engine 6.4 kullanıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaptım hile oluyor ama oyundan atıyor bluestacks tekrar grdiğimde eski haLine dönüyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya cheat enginede hileyi yapacağımız oyunu seçme yerinde clash of clans yok ne olarak görünüyoo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yaptım hile oluyor hatta altın yükseliyor ama sonra oyundan atıyor geri açtığımda ise gine eski haline dönüyor

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Clash of Clans da hile yapabilen ya da yapan var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bendede altın yükseliyor tam köy binasını yükseltçem atıyor giriyom eski altın bilen varmı

Birisi510

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Clash Of Clans'ta hile yok diye biliyordum. Gerçekte de yokmuş. Hile yaptım diyorsunuz sonra oyundan atıp eski haline dönüyor diyorsunuz. Sonuçta hile yapılmıyor. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
clash of clans da hile yok arkadaşlar asla yapamazsınız yapsanızda en fazla ıkı sanıye ıcınde ban yersınız :D :D :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
emin misin butun klan 1 aydan fazladır hıle kullanıyoruz sıkıntı yok :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben 28 lvlim ama hile yapmnaya çalışıom bilgisayara bee Olmuyor Bağlanamıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
roor atarsanız hiçbir oyuna hile yok değildir. örneğin root attınız (tabi cihaz garanti artık kapsamı dışına çıkar) fredom yüklerseniz google playden parayla yüklenen o taşlara tıkladığında google playe bağlanır ve ordan ödemeye tıklayınca ücretsiz olarak gelebilir ama garanti kapsamı dışına çıkarmak gibi büyük bi risk almanız gerekir çünkü rootta cihaz bidaha geri döndürülmüyücek şekilde çökebilir.

Calvados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sunucuyla bağlantılı olan oyunlarda öyle kafanıza göre cheatenginemiş cartmış-curtmuş yapamazsınız.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,877
Tüm dünyada online oynanan oyuna cheat engine ile hile yapmak ta ayrı bir kafaymış.