Çingeneler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
5 Dakika önce bir şey düşündüm. Çingeneler diğer ırklar gibi eşit insan. Asla kötü söz söylemem. Söylediğim hey şey için ayrıca özür dilerim. Bir daha hiç bir ırk yada kültür için küçük düşürücü söz söylemeyeceğim. Çünkü o zaman küçük düşenin ben olduğumu anladım.

Banım kalktığı zaman geri geleceğim bir böyle bir konu açmayacağım

Özür dilerim.

Son düzenleyen moderatör:

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Her an ban yiyebilirsin. Çingeneler de bir toplum. Bir toplumla ilgili aşağılayıcı ithamlarda bulunup, "hayvanlar alemi" başlığı altında bu konuyu açarsan zarar görebilirsin. Geç kalmadan kaldır bunu bence

Toprak Kokusu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,139
Allah tan cumhurbaşkanımız değilsiniz ? insanlar diri diri yakılır mi yaa ??

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
5 Dakika önce mahallede arkadaşlarımla gezerken çingen mahallesine girelim dedik bakkaldan bişeyler alıcaktık önümüzü davar gibi 6 çingen kesti dediler 10 lira verin dedik vermeyiz 1 tanesi üstümüze atladı o atlayınca diğerleride saldırdı hem temiz bir dayak yedik hem de paramızdan olduk cumhurbaşkanı olsam bu işe yaramaz çingenlerin çoluk çocuk farketmeksizin hepisini diri diri yakarım cidden bunlar kadar çapulcu bir millet yok hayatım boyunca hiç elinin hakkıyla çalışan bir çingen görmedim önümde açlıktan ölse yemek vermem bu canlılara bunlara karşı dikkatli olun.
Hocam bizim Sultangazi, çingene dolu. (Hep üst geçit taraflarında dileniyorlar. Bir kere para için tramvay yoluna atlamıştı bir çingene çocuk. Vatman durmasa, çocuk ezilecekti.)

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,193
Ayaklarının yerden kesildiğini görüyorum müptezel!

Aşağıda ki maddeyi iyice oku!

9-) Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Çok Geçmiş Olsun.
Sinirin ve İncinen Hururundan Dokayı Diri Diri Yakmak Fikrin Çok Ağır Olmuş. Bun7n Yerine Ülkeden Sürerdim Olsaydı Pek Ala Uygun Karşılanabilirdi.

Tekrardan Çok Geçmiş Olsun, Dikkatli Olun, Ağrımayan Başınızı Ağrıtmaya Davet Aramayın ;)

Latiroz Kaipa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
636
Her an ban yiyebilirsin. Çingeneler de bir toplum. Bir toplumla ilgili aşağılayıcı ithamlarda bulunup, "hayvanlar alemi" başlığı altında bu konuyu açarsan zarar görebilirsin. Geç kalmadan kaldır bunu bence
her toplumuna lafım yok bir çok çingen arkadaşım var sayılır lafım çapulcu, trınakçı, athırsızı, dızcı, f"""cu kısıma gerçekten bunlara karşı dikkatli olunması lazım.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
her toplumuna lafım yok lafım çapulcu, trınakçı, athırsızı, dızcı, f"""cu kısıma gerçekten bunlara karşı dikkatli olunması lazım.
Ha tabi o tarafları öyledir. Fakat insanlarımız genel olarak yargılıyor. Mesela 5-10 Suriyeli bir kavgaya girişmiştir Türklerle, ama tüm Suriyeliler bize savaş açmış gibi değerlendiriliyor. Ülke olarak bu psikolojiden kurtulmamız gerekiyor.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Arkadaşlar bence bu konu kapatılsın. İthamlar çirkinleşiyor çünkü.

• Beğen
Reactions: _X_

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Neden bu şekilde düşünüyorsunuz anlamadım, aslında tanısanız içleri sıcak bir insanlar. Ben uzun bir süredir "Araplar Mahellesi" denen bir semte yakın bir yerde oturuyorum.

Hiç bir insan başka bir insana karşı böyle düşüncelere sahip olmamalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...