Cimbom'un 2 transferi tamam

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nyoo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Galatasay transfere hızlı başladı. İlk harekatı yerli transferde yaptı. Sivasspor'ın gözde oyuncusu Mehmet Yıldız'ı kadrosuna kattı.

63502.jpg

Galatasaray transfer sezonuna hızlı başladı. Rotayı önce iç transfere çeviren sarı kırmızılılar iki bomba birden patlatacak. Bir transfer tamamlandı, diğeri de bitmek üzere...

Sivasspor'dan Mehmet Yıldız'ı bitiren Galatasaray yönetimi resmi açıklama henüz yayınlamadı. Ancak Yıldız ile 3 yıllığına anlaşmaya varıldı. 1.2 milyon dolarlık ödeme Sivasspor'a yapıldığı anda sarı kırmızılı kulüp bu transferi ile şov yapacak.

SEZGİN'DEN İSİMSİZ MESAJ

Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, isim vermeden bir transferi bitirdiklerini açıkladı. Bu transferin de Mehmet Yıldız olduğu konuşuluyor.

Sezgin, bir transferi de bitirmek üzere olduklarını belirterek, ''Şu anda açıklamayacağım ama, bitirdiğimiz bir, bitirmek üzere olduğumuz da yine bir transferimiz var. Haziran ayını bekliyoruz. Ayrıca görüşmekte olduğumuz 5-6 oyuncu var. İhtiyaçlarımız ve isimlerimiz belli. Bizzat gidip görmek istediğim 1-2 oyuncu var. En azından son iki maçlarını tekrar izleme ihtiyacı duyduklarım var'' dedi.

''BAŞARILAR, MALİ SIKINTILARI AZALTIR''

Galatasaray'ın başarılar kazandığı sürece mali sorun yaşamayacağını anlatan Sezgin, başarıların mali sıkıntıları azaltacağını vurgulayarak, ''Galatasaray başarılı olduğu sürece, şampiyon olduğu sürece, hele hele Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı sürece, futbol yapısının gelir gider dengesi hemen hemen birbirini tutar. Mesela geçen sezon şampiyon olamamakla 10-15 milyon avro zararımız oldu'' dedi.

Galatasaray'ın parasının çok değerli olduğunu belirten Sezgin, ''Galatasaray'ın parasını kendi paranmış gibi düşünüp harcaman lazım. Biz mümkün olduğunca, Galatasaray'a en az yük getirecek şekilde istediğimiz adamları kadroya katmaya çalışıyoruz'' ifadesini kullandı.

InternetHaber.com

Beowulf

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Helal Olsun Aslanıma Süper Bir Oyuncuyu Daha Kadrosuna Kattı ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Eğer doğruysa helal olsun. Sağ gösterip sol vurduk...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Kesinleşmiş hiç bişe yok daha resmi sitede yayınlanmadıkça inanmayın derim heleki internethaber bi sürü oyuncuyu getirip götürüyor bize...

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
eğer doğruysa hayırlısı olsun , iyi golcü ( internet haber'e pek güvenmiyorum şahsen ).. :)

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu iş bitmiştir ;)

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Kaynağa baktım. Oldukça kesin bir dille yazılmış. 3 yıllık, 1.2 Milyon $ falan. İnandım açıkcası.

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
ben pek inanmadım ama olursada sevinirm :D iyi adam

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Mehmet Yıldız gelsin isterim ama Galatasaray'ın Aydın'ı bonsevisiyle vereceğine imkan vermiyorum. Başkan bile açıklama yaptı ona çok güveniyoruz diye. Bence takasta başka futbolcular kullanılacak. Önümüzdeki sezon da Aydın Arda gibi parlayabilir.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
dragonfly dedi ki:
Mehmet Yıldız gelsin isterim ama Galatasaray'ın Aydın'ı bonsevisiyle vereceğine imkan vermiyorum. Başkan bile açıklama yaptı ona çok güveniyoruz diye. Bence takasta başka futbolcular kullanılacak. Önümüzdeki sezon da Aydın Arda gibi parlayabilir.

Aydın konusunda sana katılıyorum, muhtemelen 1 sezon kiralık olarak forma giyeceklermiş, zaten haberle ilgili her hangi bir detay yok ;)

dragonfly

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında GS hata yaptı Mehmet Yıldızı sezon ortasında alacaktı. Şampiyonluk için o kadar uğraşmazdı. Hatta sivas 3 milyon euro getiren mehmeti alır diye kendi web sitesinde duyuru yapmıştı ama GS yöneticisi Haldun Üstüne yüzünden GS almadı. Halun Üstünelin gönlü hep Gökhan Ünalda. Ama GS'nin oyun anlayışında Mehmet Yıldız gibi güçlü, sırtı dönük oynayabilen ve arkadaşlarına pozisyon hazırlayabilen bir forvet lazım. Gökhan Ünal ise daha çok sprinter ileri dikine oynayabilen son vuruşları iyi bir futbolcu. Bence Mehmet GS'ye daha yararlı olur

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
dragonfly dedi ki:
Aslında GS hata yaptı Mehmet Yıldızı sezon ortasında alacaktı. Şampiyonluk için o kadar uğraşmazdı. Hatta sivas 3 milyon euro getiren mehmeti alır diye kendi web sitesinde duyuru yapmıştı ama GS yöneticisi Haldun Üstüne yüzünden GS almadı. Halun Üstünelin gönlü hep Gökhan Ünalda. Ama GS'nin oyun anlayışında Mehmet Yıldız gibi güçlü, sırtı dönük oynayabilen ve arkadaşlarına pozisyon hazırlayabilen bir forvet lazım. Gökhan Ünal ise daha çok sprinter ileri dikine oynayabilen son vuruşları iyi bir futbolcu. Bence Mehmet GS'ye daha yararlı olur

hayırlısı olsun :)