Cimbom'u kızdıracak afiş!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
fb_testere.jpg

9 Kasım'da oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde ortam ısınmaya başladı.

Fenerbahçe'nin taraftar sitelerinden olan fenerbahce.com sitesinin açılışına işte bu resmi koyarak 6 Kasım 2002 günü oynanan ve Fenerbahçe'nin 6-0 kazandığı maça hatırlatmada bulundu.
6 Kasım 2002'de oynanan maçta Fenerbahçe'nin gollerini Tuncay, Ortega, Serhat (2), Ceyhun ve Ümit Özat atmıştı.
NOT: Resim fenerbahce.com isimli internet sayfasından alınmıştır.

Kaynak

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
72
1. Fenerbahce.com bir taraftar sitesi değildir maksimum.net'in yaptığı bir sitedir...Yaptığı siteler arasında webaslan.com, karakartal.com vardır yani yaptıkları tamamen ticari amaçlıdır

http://www.maksimum.net/tr/sitelerimiz/

2. Gene de Resim Güzel olmuş

3. Yok ya :D

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Yine aylardan kasım sanki sende kaldım bir yanımm bu şarkı geldi aklıma arkadaşlar kusura bakmayın :D

Takım tutmuyorum ama resim dokundu ne yalan söliyim :angry:

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Şirine sen demeden önce ben koydum, güzel güzel dinle 6 kasım 2002 yad edersin muhaha :D :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Biz 5 Tane atarsak NE Dicekler Merak ediorum?

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Arkadaşlar gerilim olmasın lütfen şimdiden uyarayım da ben.

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
erol_1982 Konu herhangi bir gerilime neden olursa yoruma kapanır ve inan açılmasına izin veremyiz. Hiç sorun değil.

Sevgilerle

balcis

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bu tarz sataşmalarda iğneleme çizgisi aşılmadığı ve hakaretlere veya gereksiz aşağılamalara yer verilmediği sürece bunların rekabete tuz biber katacağı görüşündeyim. aynı şekilde gs'li arkadaşların saat gösterip 20:45 demeleri vs vs de ileride arkadaşlıklarımızla ilgili gülüp geçeceğimiz güzel anılar olabilir. gs'li arkadaşlardan da buna yanıt bekliyoruz, "bel altı vurmadan" sataşsınlar Fenerbahçe'lilere ;)

dipnot: koyu Fenerliyim.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Şise geçmiş kanaryanın tadı nasıl oluyomuş bakalım ziyafete az kaldı :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Gereksiz mesajlar silindi.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
oooo gerilim dolu anlar :) erol kim yener dicem 1 hafta önce verdiği cevapla çelişecek ;)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
oooo gerilim dolu anlar :) erol kim yener dicem 1 hafta önce verdiği cevapla çelişecek ;)

Yine aylardan kasım :D:D

Mesaj sayıma bak dead muahahaah

Corpus diğer bölümlerde benim yorumum olmadan olur mu? :D sonuçta yazacak olduktan sonra ben hertürlü yazarım ama 1907 geçirtmem iş inada kalırsa :D

DarkLady

Dekan
Reaksiyon puanı
12
resim manyakk derecede güzell (neşem yerine geldi yah)
emeğe saygı çokk çokkk teşekkürlerr

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Arsenal maçına ne kadar kaldı arkadaşlar, dikkat edin orada kendinize. :) Bu inşallah 10 yemezsiniz.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Futbol ve insanlık adına güzel bir maç olur inşallah.
Yine aylardan kasım. :D Sevdim.

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kasım masım. Ne farkeder?

Ben hiç unutmam, geçen yıl mayıs ayında Çanakkale'deyken maçlar vardı. Maçlar bitti, 20 kişilik bir muhabbet kuşu sürüsü yolun ortasına gelip bağırmaya başladı. Ben sinirlendim ama sesimi çıkaramadım. Tam küfür ediyorlardı ki...

Binaların arkasından kırmızı dumanlar yükselmeye, derinden gelen ayak sesleri duyulmaya başladı.. Karşımızda 300 kişilik bir ASLAN sürüsü vardı. Kuşları polisler korudu ama bizim otobüs aslanların tam ortasında kaldı. Sonra camlara vurmaya başladılar. Biz içerden onlar dışardan marşlar söyledik.. Ne güzel gündü yahu....

İyi ki bir kere 6-0 yendiniz. Biz 7 kişiyle 7-0 yendiğimizi söylediğimizde "Mazide kaldı o.." diyen sizler daha 100 yıl geçse de 6 Kasım/6-0'ı unutmazsınız.. Ee, malum maziye yazacak bir şeyler olmayınca hep aynı şeyleri söyler durursunuz, papağan gibi. :)

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
92
Kasım masım. Ne farkeder?

Ben hiç unutmam, geçen yıl mayıs ayında Çanakkale'deyken maçlar vardı. Maçlar bitti, 20 kişilik bir muhabbet kuşu sürüsü yolun ortasına gelip bağırmaya başladı. Ben sinirlendim ama sesimi çıkaramadım. Tam küfür ediyorlardı ki...

Binaların arkasından kırmızı dumanlar yükselmeye, derinden gelen ayak sesleri duyulmaya başladı.. Karşımızda 300 kişilik bir ASLAN sürüsü vardı. Kuşları polisler korudu ama bizim otobüs aslanların tam ortasında kaldı. Sonra camlara vurmaya başladılar. Biz içerden onlar dışardan marşlar söyledik.. Ne güzel gündü yahu....

İyi ki bir kere 6-0 yendiniz. Biz 7 kişiyle 7-0 yendiğimizi söylediğimizde "Mazide kaldı o.." diyen sizler daha 100 yıl geçse de 6 Kasım/6-0'ı unutmazsınız.. Ee, malum maziye yazacak bir şeyler olmayınca hep aynı şeyleri söyler durursunuz, papağan gibi. :)

Tebrikler Güzel Hatırlatma Bunlar böledir Maç Başlamadan 10 15 atarız derler 5 tane yiyince de ne diceklerini şaşırıyorlar:)

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Biz öyle bişi demedik sadece, güzel espirili bir hatırlatma yaptık Fenerbahçeliler olarak :D

Magic tesadüfün böylesi anca 9 kasımda olur. 6 yı ters çevirince 9 çıkıyor muhahaha :D :D

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Anca afiş yapar forma satarsınız siz zaten ama yaratıcı değilsiniz . Takım böyle tutulur diye bi afiş vardı galatasaraylı bi kaç yaratıcı gencin yaptığı . yaratıcılılık diye ben ona derim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...