Cimbom'a Müthiş Takas Teklifi!

N3CAT1

Dekan
Emektar
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
6,609
Reaksiyon puanı
144
Puanları
63
love-25938_501.jpg


Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'a, CSKA'nın golcü futbolcusu Vagner Love'un menajeri Hendrik Hoppenworth'tan sürpriz bir teklif geldi.

Fotomaç'ın haberine göre; Adnan Sezgin'le görüşen ünlü menajer, "CSKA orta saha, siz forvet arıyorsunuz. İsterseniz Elano ile Love'u takas edebiliriz" dedi.

CSKA DÜNDEN RAZI

Alman menajer, Adnan Sezgin'i arayarak, "CSKA orta saha arıyor ve Elano ile ciddi şekilde ilgileniyor. Size de forvet lazım. Yetki verirseniz Elano ve Love arasında bir takas girişimi başlatabilirim" diye konuştu.

ÜSTE PARA İSTİYOR

Sezgin'in bu teklifi başkan Polat'a ilettiği ancak Polat'ın, "Love iyi bir oyuncu ama bire bir takas olmaz. Üzerine para vereceklerse düşünebiliriz. Bunun dışında hiç para kazanmadan Elano'yu bırakmam" cevabını verdiği öğrenildi.

Hoppenworth'un teklifinde ısrarcı olduğu, son olarak Flamengo'da kiralık oynayan Love'un da Galatasaray'a sıcak baktığı belirtildi.

CSKA Moskova, Sambacı için Cimbom'a 9 milyon Euro teklif etmiş ancak Galatasaray yönetimi ise 12 milyon Euro istemişti.

Kaynak
 

Whisper1907

Profesör
Katılım
15 Haziran 2009
Mesajlar
4,512
Reaksiyon puanı
24
Puanları
0
Tamda diyordum bu dönem ne güzel Vagner Love'un adını unuttular diye. Yine girdi son anda araya. Çok istikrarlı bir futbolcu, her sene ligimize transfer olmayı başarıyor azimle :D
 

Ferman31

Asistan
Katılım
3 Temmuz 2007
Mesajlar
270
Reaksiyon puanı
2
Puanları
0
buadamdan birşey olmaz sercanın daha beceriksiz hali

---------- saat 09:26 eklendi ---------- önceki mesaj saat 09:25 eklenmişti ----------

sercanda da gol vuruşu 100 üzerinden 30
 
Üst