erol_1982
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 0
Avrupaya Gs bu kadroyla gitsin emin olun gene 5 yer.Bu benim kadro hakkındaki düşüncem kim ne derse desin.
resident dedi ki:bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz
o yüzden..
gs ve bjk avrupa'da yunanla ermeniyle bile maç yapsa onları tutarım ve çokda keyiflerinirim 5 - 1'lerde 8 - 0'larda :}
not: sakın bana sen nasıl türksün demeyin ilk önce bunu kendiniz yapmayın sonra gelin bana centilmenlik dersi verin..
dead_ghost dedi ki:resident dedi ki:bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz
o yüzden..
gs ve bjk avrupa'da yunanla ermeniyle bile maç yapsa onları tutarım ve çokda keyiflerinirim 5 - 1'lerde 8 - 0'larda :}
not: sakın bana sen nasıl türksün demeyin ilk önce bunu kendiniz yapmayın sonra gelin bana centilmenlik dersi verin..
yok arkadaşım yanlış biliyorsun bu olayı başlatan dönemin fb yöneticisi ömer çavuşoğludur
manchester maçımız vardı şampiyonlar ligi ön eleme ömer cavuşoğlunun açıklamasına bi bak maç öncesi.
ben bugün manchester united'lıyım dedi
sonuç manchester elendi aslan cimbomum şu atasözünü çavuşoğluna hediye etti.
köpekler dua etti diye atlar ölmez
mircea lucescu![]()
seninle muhattap değilim ki arkadaşım ne yapıyorsan yap bananeridvan1452 dedi ki:resident dedi ki:bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz
o yüzden..
ben yapmıyorum ne olacak simdi
resident dedi ki:seninle muhattap değilim ki arkadaşım ne yapıyorsan yap bananeridvan1452 dedi ki:resident dedi ki:bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz
o yüzden..
ben yapmıyorum ne olacak simdi