Cimbom'a dev Fener'e kolay rakipler!

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Avrupaya Gs bu kadroyla gitsin emin olun gene 5 yer.Bu benim kadro hakkındaki düşüncem kim ne derse desin.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz

o yüzden..

gs ve bjk avrupa'da yunanla ermeniyle bile maç yapsa onları tutarım ve çokda keyiflerinirim 5 - 1'lerde 8 - 0'larda :}

not: sakın bana sen nasıl türksün demeyin ilk önce bunu kendiniz yapmayın sonra gelin bana centilmenlik dersi verin..

yok arkadaşım yanlış biliyorsun bu olayı başlatan dönemin fb yöneticisi ömer çavuşoğludur ;)
manchester maçımız vardı şampiyonlar ligi ön eleme ömer cavuşoğlunun açıklamasına bi bak maç öncesi.
ben bugün manchester united'lıyım dedi :)
sonuç manchester elendi aslan cimbomum şu atasözünü çavuşoğluna hediye etti.

köpekler dua etti diye atlar ölmez ;)
mircea lucescu :D

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
dead_ghost dedi ki:
resident dedi ki:
bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz

o yüzden..

gs ve bjk avrupa'da yunanla ermeniyle bile maç yapsa onları tutarım ve çokda keyiflerinirim 5 - 1'lerde 8 - 0'larda :}

not: sakın bana sen nasıl türksün demeyin ilk önce bunu kendiniz yapmayın sonra gelin bana centilmenlik dersi verin..

yok arkadaşım yanlış biliyorsun bu olayı başlatan dönemin fb yöneticisi ömer çavuşoğludur ;)
manchester maçımız vardı şampiyonlar ligi ön eleme ömer cavuşoğlunun açıklamasına bi bak maç öncesi.
ben bugün manchester united'lıyım dedi :)
sonuç manchester elendi aslan cimbomum şu atasözünü çavuşoğluna hediye etti.

köpekler dua etti diye atlar ölmez ;)
mircea lucescu :D

:D

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ridvan1452 dedi ki:
resident dedi ki:

o yüzden..

ben yapmıyorum ne olacak simdi
seninle muhattap değilim ki arkadaşım ne yapıyorsan yap banane

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
resident dedi ki:
ridvan1452 dedi ki:
resident dedi ki:

o yüzden..

ben yapmıyorum ne olacak simdi
seninle muhattap değilim ki arkadaşım ne yapıyorsan yap banane

senide benim gibi dusunenler muhattab olmuyo

not:bole dusunenler daha cogunlukda (gözlem)

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Konu ile ilgisiz mesajlar yazmayınız ve kişisel tartışmalara girmeyiniz, aksi halde konu kapatılacaktır.