Cimbom'a dev Fener'e kolay rakipler!

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
İşte G.Saray ve F.Bahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri...

Turkcell Süper Lig'i ilk 2 sırada bitirerek Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanan Galatasaray ve Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu.

3. elemede 2. torbada yer alan Galatasaray, G.Rangers, Marsilya, Arsenal, Juventus, Liverpool, Schalke 04 ile eşleşebilir. Şampiyonun tek, ikincinin çift eleme oynayacağı Devler Ligi öncesi Fenerbahçe'nin işi ise çok kolay.

Seribaşı olup olmayacağı henüz netleşmeyen Süper Lig şampiyonunu seri başı olamadığı takdirde birbirinden güçlü rakipler bekliyor.

İki eleme oynayacak olan Süper Lig ikincisi Fenerbahçe ise iki grupta da seribaşı olacak. Ve zayıf rakiplerle eşleşecek. Sarı lacivertli ekibin 2. eleme turundaki muhtemel rakipleri arasında, ilk turu geçerlerse Anarthosis, Rabotnicki, Kaunas, Göteborg, Sheriff Tiraspol, Tampere, Famagusta, D.Tiflis (Gürcistan), Ventspils (Letonya), (Litvanya), Drogheda (İrlanda), Valur (İzlanda) takımları bekliyor.

Şampiyonlar Ligi’nde 2. eleme kuraları 27 Haziran’da, 3. eleme kuraları 1 Ağustos’ta çekilecek.

Kaynak

GurenGursel

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Galatasaray büyük takımlara alışık.. Özellikle şampiyonluğun ardından yine eski güzel günlerini aratmayacaktır diye tahmin ediyorum...

Erthon

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Ben bu başlıkta bir Fenerizm sezdim
(Fenerizm demek hoşuma gitti :) )

GalataSaray Yeniden geliyor Avrupa!

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Rakip kim olursa olsun önemli olan sahaya çıkıp oyunumuzu oynamaktır.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu son maçlardaki baskılı futbolu devam ettirirsek dev rakip yalan olur :D

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Fenerbahçe bile Chelsea gibi bir takımı zorladıysa Galatasaray iyi futbolla bunları siler sahadan :) Avrupa Cehenneme Hoşgeldin :D

souris46

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Nmss dedi ki:
Fenerbahçe bile Chelsea gibi bir takımı zorladıysa Galatasaray iyi futbolla bunları siler sahadan :) Avrupa Cehenneme Hoşgeldin :D

hadi bakalım umarım yine zaferlerle dolu bir sene daha yaşarız alalım artık şu şampiyonlar ligi kupasınıda seriyi tamamlayalım

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nmss dedi ki:

Chelsea gibi dediğin takım Şampiyonlar Ligi'nde Final oynadı be Nmss. Cimbomizmlik yapma ;D GS'de FB'de geçsin turlarıda gruplara gelince her beraber tartışırız. Objektif olarak ama :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Zaten bende Chelsea gibi derken büyük dedim kardesim merak etme ;)

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında gs'ye bizim muhtemel rakipleri vermek gerek :D yazık yazık grupları göremeden elencekler :D

eklemeyi unutmuşum

Nmss dedi ki:
son yıllarda köy takımlarına elenen ve yenilen leverkusenden 5'lenen takım avrupalıları sahadan silecek hiç güleceğim yoktu :} :} görücez 6alata5arayı avrupa'da!

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Sende artık göbek atarsın biz eleniyoruz diye kıskanç çatla :D

Soickan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu zor rakipler sadece Galatasarayın değilki. Fenerbahçe 2. turu geçince onlarda bu rakiplerle karşılaşabilir.

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Bu arada resident Fenerbahçe maçından öncede böyle atıp tutuyordunuz. Maçtan sonra forumda göremedik sizi :D Klasik FB taktiği söle söle söle saklan :D

Takım ismi düzeltildi ( Not : Defalarca söylendi, takım isimlerini doğru yazın )

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynen öyle o yüzden dereleri görmeden paçaları sıvamayın, sonra hep beraber oturup dışarıdan izleriz şampiyonlar ligini

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Şampiyonlar liginde GS öneleme kralı arkadaşlar.. Ayrıca samimi olarak söylüyorum ki Fbnin şansı, zor rakip gelse daha fazla olurdu bence. Kolay rakip yerine zor gelmesini isterdim. Bu arada resident mesajını düzgün yaz lütfen.
Anlamadıysan sabit konulara bak.

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
fener de bizim galatasarayda inş iki takımda kimsenin ağzına sakız olmadan başarılar sergiler.ben fenerliyim ama galatasarı da destekliyorum.tabi dışarda

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Galatasarayın bir sözü vardır ''Biz zoru severiz''

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Erthon dedi ki:
welcome to hell

Tam boy için üzerine tıklayın

Kimin statdı acaba bu?
AC Milan büyük bi' ihtimalle.

GurenGursel dedi ki:
alperkaan41 dedi ki:
inşallah Gs ve Fb şampiyonlar liginde karşılaşır
Fantastik ve gurur verici olur :)

Basket'de ULEB Cup'da Beşiktaş'a karşı oynamıştık, üç dört hafta önce. Cüneyt Erden çok kötü bi' şey yapmıştı. Zoru seviyoruz falan ama o dönem ki kadro, ruh, hırs, hava bambaşkaydı. Yok ki şimdi Bülent Korkmaz, sağ kolu vücuduna sarılı oynasın. Ya da yok ki bi' Hagi çatalların tozunu alsın.

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Nmss dedi ki:

Burası avrupa Türkiye değil!

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
resident dedi ki:
aslında gs'ye bizim muhtemel rakipleri vermek gerek :D yazık yazık grupları göremeden elencekler :D

eklemeyi unutmuşum

Nmss dedi ki:
son yıllarda köy takımlarına elenen ve yenilen leverkusenden 5'lenen takım avrupalıları sahadan silecek hiç güleceğim yoktu :} :} görücez 6alata5arayı avrupa'da!

Bu düşmanlık neden? Avrupa orası ya? Galatasaray Avrupa kupası maçlarında puan kaybederse ülke olarak çokmu sevindirici birşey olmakta?

resident

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz

o yüzden..

gs ve bjk avrupa'da yunanla ermeniyle bile maç yapsa onları tutarım ve çokda keyiflerinirim 5 - 1'lerde 8 - 0'larda :}

not: sakın bana sen nasıl türksün demeyin ilk önce bunu kendiniz yapmayın sonra gelin bana centilmenlik dersi verin..

ridvan1452

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
24
resident dedi ki:
bu ortamı oluşturan gs'dir arkadaşım fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz

o yüzden..

gs ve bjk avrupa'da yunanla ermeniyle bile maç yapsa onları tutarım ve çokda keyiflerinirim 5 - 1'lerde 8 - 0'larda :}

not: sakın bana sen nasıl türksün demeyin ilk önce bunu kendiniz yapmayın sonra gelin bana centilmenlik dersi verin..

ben yapmıyorum ne olacak simdi

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
resident dedi ki:
fb manchester'a 6 - 2 yenildiğinde yada schevcenko fener'e 4 gol attığından yaptığınız pankartları biliyoruz, kimle maç yapsak rakibimizi tuttuğunuzuda biliyoruz
O zaman senin de onlardan farkın kalmaz :I

cacar

Profesör
Reaksiyon puanı
13
resident dedi ki:

o yüzden..

peki resident aynen devam et arkadaşım, ama unutmaki o takımların aldığı başarılı sonuçlar senin takımınıda etkileyecektir :)