Cim Bom'a Uğur müjdesi

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
ugur011_1211.jpg

Yaklaşık bir yıl önce Konyaspor maçında sakatlanan Galatasarayımızın genç oyuncusu Uğur Uçar'dan iyi bir haber geldi. Almanya'da tedavisini sürdüren oyuncunun doktorlar tarafından dizinde bulunan telin alındığı ve yakında futbol yaşamına yeniden başlayacağı bildirildi.

Yokluğunu hissediyoruz

G.Sarayımızın sağ kanadında önce Uğur, sonra Barış ve daha sonra Hasan Şaş'ın sakatlanması üzerine bu bölgede sıkıntı yaşanıyordu. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, "Uğur'un iyileşmesi sevindirici bir haber. Almanya'da doktorlar kendisinin sahalara dönmesi için elinden geleni yaptılar. Bu oyuncunun yokluğunu uzun zamandan beri hissediyoruz" dedi. Almanya'da kulüp doktoru Murat Çevik tarafından dün son kontrollerini yaptıran Uğur, "Uzun zamandan bu yana futboldan uzak kalmak bana büyük bir üzüntü verdi. Genç yaşta futbola dönemeyecek olmanın korkusuyla yaşamak zor bir durum. Son kontrollerimi yaptırdım. İdmana çıkmak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arda Uğur Aydın futbolumuzun bu ve bunlar gibi yeteneklere ihtiyacı var. En kısa sürede dönmesini temenni ediyorum..Bir zamanlar Okan Buruk Trabzonspor maçında sakatlanmış bacağı kırılmıştı. Dönüşü muhteşem olmuştu darısı Uğur kardeşimin başına inşallah.

anamur

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Arda Uğur Aydın futbolumuzun bu ve bunlar gibi yeteneklere ihtiyacı var. En kısa sürede dönmesini temenni ediyorum..Bir zamanlar Okan Buruk Trabzonspor maçında sakatlanmış bacağı kırılmıştı. Dönüşü muhteşem olmuştu darısı Uğur kardeşimin başına inşallah.

Dogr soyluyosun,umarim donusu muhtesem olur