Çılgın maç Galatasaray Daikin'in

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
gs2-e1356814203439.jpg

Sarı kırmızılılar, Top Volley Turnuvası’nın üçüncülük maçında ev sahibi İsviçre’den Volero Zürih’i 3-1 yenerken, karşılaşmanın ilk seti 48-46 gibi rekor bir sayıyla bitti.
Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, İsviçre’de gerçekleştirilen Women’s Top Volley International Turnuvası’nın son gününde, üçüncülük ünvanı için Volero Zürich ile karşılaştı. Basel’deki karşılaşmanın ilk seti müthiş bir mücadeleye sahne olurken, set sonunda ortaya çıkan skor ise tarihe geçti. 25’inci sayıdan itibaren iki takım da seti kazanmak için gereken 2 sayılık farkı uzun süre yakalayamadı ve set 48’inci sayıya dek uzadı. Salondaki seyircilerin adeta nefeslerini tutarak izlediği seti 48-46 Galatasaray Daikin kazandı.
İkinci sette de çekişmeli bir mücadele yaşandı. Gidip gelen sayılarla sahaya yine beraberlik serisi hakim oldu (12 – 12; 13 – 13; 14 – 14; 15 – 15). Heyecanın yine tavan yaptığı bu seti 26-24 önde bitiren Galatasaray Daikin, 2-0 öne geçti.
Üçüncü setin ilk teknik molasına 8-7 yenik giren sarı kırmızılılar, özellikle savunmada büyük hatalar yapınca Volero farkı giderek açtı ve seti 25-17 kazanıp, durumu 2-1’e getirdi. Volero dördüncü setin ilk teknik molasına da 8-5 önde girdi. Ancak sonraki dakikalarda toparlanmayı başaran Galatasaray Daikin, seti 25-20, maçı da 3-1 kazanmayı bildi. Karşılaşmada Calderon 26, Neriman 20 ve Gioli 19 de sayıyla Galatasaray Daikin adına öne çıkan isimler oldular.

Kaynak

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Ben bu kızları özellikle tebrik etmek istiyorum.
Turnuvanın ilk iki gününü seyrettim.
İkinci günkü maç programı oldukça sıkışıktı.
İlk maç 17.30'da oynandı ve Galatasaray 3 -1 kazandı.
İkinci maç 21.00'deydi. Bu kez 3 - 2 kaybetti.

Bir de futbolun yorucu spor olduğu vurgulanır.
Yaklaşık 3 saat arayla 2'şer saatlik maç oynayan kızlara ne demeli?

Tebrikler Galatasaray.