Cihazlarınızı sigortalatıyor musunuz ?

webchief

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
geçenlerde telefon sigortalarına bakıyorudm da bir çok sigrota şirketi arasından hangine karar vereceğimi bilmediğim için oturdum tek tek teminatlarını sartlarını ve hizmetlerini karşılaştırdım. eleye eleye en sonunda Gulf sigortayı daha uygun buldum. uzatılmış garantı ve cihaz sigortası konusunda tercih edenlerin yorumalarınında ki memnuniyeti de görünce tam oalrak emin oldum. bu hafta içerisinde kesin yaptıracağım. Sizler cihazınızı sigortalatıyor musunuz ?

Alanur Erdemir

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
19,149
Bugüne kadar hiç sigortalatmadım.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
353
Cihazları sigortalatsam cihazlardan pahalıya gelir???. Şu ana kadar da hiç sigorta yaptırmadım. Yeni bir laptop bilgisayarım olursa belki sigortalatabilirim.

Herobrine

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,026
Hocam bütün elektronik aletlerinin takılı olduğu prize 6 tane topraklama sistemi ve bir tane de dirençli sigorta taktım dahasına gerek yok.

hakanyargici

Profesör
Reaksiyon puanı
959
Bu sistem Türkiye'ye ilk girdiğinde denemiş, sonrasında paramla rezil olmuştum.

Samsung S7 cihazımın arka camı kırıldığı için değişime göndermiş ve "RED" cevabı almıştım. Sebebini tam hatırlamıyorum ama sigortanın devreye girmesi için 24 aylık kaskomun ilk yılını doldurmam ve ödemelerimi düzenli yapmam ile ilgili bir şeydi.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,508
Sigorta iPhone 6'dan oldugu icin yapmiyorum.