Çiğ Köfteyi Kimler Seviyor Bir bakalım:)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan azen63
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
RESİMLER EKLENMİŞTİR :D

Gece gece acıkın biraz :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
al bi porsiyon, ışınla bize diyecem ya, teknoloji henüz gelişmedi o kadar maalesef! :Dama gidip bizim yerimize yersin bir porsiyon be Mustafa'm, hesabını bize havale et ama olur mu? :D
Ah Abim Keşke Evde olsaydım şimdi.Valla alır yerdim,sizin yerinizede.Lakin İşteyiz işte.:(

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=156007]djvietnam[/MENTION] hem reklam yaptın hemde çiğköfteye hakerte ettin:))

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
öyle ciğköfte kazanlarda yapılmaz.bir defada en fazla 10-15 kişiye yapabilirsin. bunun yoğrulması bile 40 daqkikayı bulabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende yedim hocam hani şu küçük yeşil biberler varya adamın kulağından duman çıkartan diyorum ona ben :)
o senin dediğin cin biberidir. ondan yapılmaz bizim İsot biberi:)
Google amcaya sor sana göstersin:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sağ tarafa bakın.SDN Çiğköftecesi açılmış sanırsınız.:)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
öyle ciğköfte kazanlarda yapılmaz.bir defada en fazla 10-15 kişiye yapabilirsin. bunun yoğrulması bile 40 daqkikayı bulabilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o senin dediğin cin biberidir. ondan yapılmaz bizim İsot biberi:)
Google amcaya sor sana göstersin:)

haa biliyorum şu kırmızı minik biberleri dyosun yok ondan almyim ben cin biberi yan sanayi :)

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bir gün toplanıp Şanlıurfaya Gelin Başım gözüm üstüne:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=74029]azen63[/MENTION] Abi.Bu çiğköfte Urfayamı aittir.Yada Adıyaman,veya Antepemi?:)

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
Adıyaman'ın adı var bu işte. Onlar bir adım önde gibi

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
haa biliyorum şu kırmızı minik biberleri dyosun yok ondan almyim ben cin biberi yan sanayi :)
Valla İsota da yan sanayii diyorsan helal sana ne diyeyim peh yani:)
Maraş Biberi ile karıştırmayın:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
abi onun dediği meşhur adıyaman. Seninkinin adı çiğköfteci ömer mi o mu :) bu arada en tatlı acıdan yiyen var mı :) çiğköftecim . Dürümü 3.5 lira yav. Ucuzken yerdim artık almaz oldum.
Çiğköfteci Ömer Usta yazıyor Tabelalarında ama bu omudur bilmiyorum.?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
çiğ köftenin yanında şalgam suyu oda acılı olacak 500 ml burda 3 tl dürümde 3 tl dürüm bi şalgam 9 tl :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
valla ben hazır yedikten sonra çiğ köfteden soğudum :D üşenmeyip 3-5 arkadaş olunca yapıyorum ve etli yapıyorum 1kilo bulgura yarım kilo et (sırt bölgesinden 2 defa çekilmiş olacak sıfır yağ olacak :) )yarım kilo da isot kullanıyorum :) arkadaşlar parmaklarını yiyor valla :D hazır yedikleri zaman abi bulgur köftesi ya da kısır yiyoz valla diyorlar :D bunun bir de yumurtalısı oluyor kıyma yerine yumurta kullanılıyor :D ama onu yapması zor zira kızgın yağ ile yoğruluyor :D yediğim en berbar hazır çiğ köfte komega mıdır nedir o oldu :D ömer usta eh işte çok canın çekerse belki :D ha bir de unutmadan esmer bulgur olacak ve kesinlikle yoğrulurken su girmeyecek :D yarım saat içinde hazır olması yoksa tadı bozuluyor :D

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
valla ben hazır yedikten sonra çiğ köfteden soğudum :D üşenmeyip 3-5 arkadaş olunca yapıyorum ve etli yapıyorum 1kilo bulgura yarım kilo et (sırt bölgesinden 2 defa çekilmiş olacak sıfır yağ olacak :) )yarım kilo da isot kullanıyorum :) arkadaşlar parmaklarını yiyor valla :D hazır yedikleri zaman abi bulgur köftesi ya da kısır yiyoz valla diyorlar :D bunun bir de yumurtalısı oluyor kıyma yerine yumurta kullanılıyor :D ama onu yapması zor zira kızgın yağ ile yoğruluyor :D yediğim en berbar hazır çiğ köfte komega mıdır nedir o oldu :D ömer usta eh işte çok canın çekerse belki :D ha bir de unutmadan esmer bulgur olacak ve kesinlikle yoğrulurken su girmeyecek :D yarım saat içinde hazır olması yoksa tadı bozuluyor :D
Adres neresiydi :D ya da sen tarif gönder bize, adımları anlat :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=36192]freewill[/MENTION] tabiki kendin gidip kaliteli malzemeden yapıyosun kendi yaptığını dışardakilerle birmi tutuyosun senin yaptığın daha güzel olur tabi etli yedim bi kere midem kalktı :) komeganayı ben beğeniyorum valla şuan favorim ilerde bozarlarsa ömer amca bi alt sokakta olması lazım ona geçerim