Çift'te Standard

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan [engin]
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forum yönetimine sitem'imdir!

Nefret ettiginiz siteler bölümüne konu açmak için mesaj sayısı gözetilmezken,Tavsiye edilen siteler bölümüne konu açmak için 100 mesaj barajı neden uygulanıyor?Bilmek istiyorum çiftte standart mı uygulanıyor?

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Reklamı engellemek için olabilir.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kural kuraldır neden çifte standart olsun ki. Belli hassasiyetler var onun için demek ki.

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[engin];2668817 dedi ki:
nefret edilen siteler de açılan konudaki siteyi yer'mek ne oluyor o halde iki bölümede mesaj kotası uygulansın o zaman daha adil olunur.

peki o zman sence , Tavsiye edilen siteler bölümüne 1-2 smslik yeni üyeler hep reklam amaçlı site yayınlamaz mıydı ? ve durum böyle olunca Tavsiye edilen site bölümü amacından şaşmazmıydı ?

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Herkes reklam yapabilir ama herkes sitem yapmaz. Yani yeni üye olan biri direk nefret ediyorum bölümüne konu açmaz açarsada tavsiye etmeye oranla 20'de 1 ihtimal.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Kim size adil olacağını söyledi ki? Burası ülke değil, bir forum sitesi. Yani mecburiyetten burda değilsiniz, bilerek isteyerek, kendi rızanızla buradasınız. Bu da bir kuraldır.
Bir siteyi yermekle reklamını yapmak ayrı şeylerdir. Adil olup olmadığını tartışma mantıksızdır. Bir siteden nefret ettiğini belirtmek için üye olan kişi sayısı anca yüzde birdir fakat reklam yapmak için üye olan sayısı çok fazladır. Bu durum görülmüş ve önlem alınmıştır.

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki o zman sence , Tavsiye edilen siteler bölümüne 1-2 smslik yeni üyeler hep reklam amaçlı site yayınlamaz mıydı ? ve durum böyle olunca Tavsiye edilen site bölümü amacından şaşmazmıydı ?

Bu konuda haklısın sözüm yok,peki ya nefret ettiginiz siteler bölümü bu durumda amacını aşmıyor mu? Açılan konuları okuyoruz.

Herkes reklam yapabilir ama herkes sitem yapmaz. Yani yeni üye olan biri direk nefret ediyorum bölümüne konu açmaz açarsada tavsiye etmeye oranla 20'de 1 ihtimal.

fikriniz bu mu?

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Yani kendi adıma konuşayım. Ben hayatımda kolay kolay bir siteyi şikayet etmem,nefret etmem. Ama yepyeni bir site açsam reklam amaçlı tavsiye siteler bölümünde paylaşabilirim. Umarım anlatabilmişimdir.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Bence 100 bile az. Madem 100 mesajın bile olmayan bir forumda reklam yapmak istiyorsun bir zahmet yöneticilerle iletişime geçip parasıyla reklemını yap. Ya da 100 mesajdan çok mesajı olan bir arkadaş bul o yayınlasın.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Oradaki engelin tek sebebi reklamdır. Arkadaşlarda bunu açık ve net olarak belirtmişler. Üsütüne şunu da ekleyelim bir çok forumda tavsiye ettiğiniz siteler diye bir bölüm bile bulamazsınız. Buda SDN farkıdır.

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kim size adil olacağını söyledi ki? Burası ülke değil, bir forum sitesi. Yani mecburiyetten burda değilsiniz, bilerek isteyerek, kendi rızanızla buradasınız. Bu da bir kuraldır.
Bir siteyi yermekle reklamını yapmak ayrı şeylerdir. Adil olup olmadığını tartışma mantıksızdır. Bir siteden nefret ettiğini belirtmek için üye olan kişi sayısı anca yüzde birdir fakat reklam yapmak için üye olan sayısı çok fazladır. Bu durum görülmüş ve önlem alınmıştır.

Forum oldugunu bizde biliyoruz hatırlatmanıza gerek yoktu kurallar koyulurken adil olunmalı begendigini yere göge sıgdıramazken nefret ettigine hakaret ve küfür edebilecek duruma geliyor üye sizce hangisi insancıl yaklaşım oluyor bilemiyorum.ben yönetimden açıklayıcı bir mesaj beklerken ?

Bence 100 bile az. Madem 100 mesajın bile olmayan bir forumda reklam yapmak istiyorsun bir zahmet yöneticilerle iletişime geçip parasıyla reklemını yap. Ya da 100 mesajdan çok mesajı olan bir arkadaş bul o yayınlasın.

Arkadaşım iyimisin sen benim kendi siteti reklam yapacagımı nerden
ıkardın 100 mesajım olmayabilir anlamsız mesajlar yaxacagıma varsın 100 mesaj olmasın.Ve Kral'dan çok kral'cı olmayın kral kendini savunacak olgunluktadır.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Adil olma kriteri nedir ki sence? Benim adalet anlayışıma göre bu forumda adil olmayan onlarca mesele sıralayabilirim. Ama bu forumda kurallar belirlenirken kişilerin adalet anlayışının göz önüne alındığını sanmıyorum. Bu forumu kuran bir ekip var ve sahibi oldukları sitenin kurallarını kendi adalet anlayışlarına göre biçimlendirmeleri gayet doğal. Eğer öyle olmasaydı, bütün forumlar birbirinin aynı olurdu.
Yani burası portakal tezgahı ve burada sadece portakal satılıyor, elma istiyorsan pazarda elma tezgahı da mevcut.

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oradaki engelin tek sebebi reklamdır. Arkadaşlarda bunu açık ve net olarak belirtmişler. Üsütüne şunu da ekleyelim bir çok forumda tavsiye ettiğiniz siteler diye bir bölüm bile bulamazsınız. Buda SDN farkıdır.

isterseniz tavsiye edilen siteler bölümü olan forumları sayayım size ve mesaj kotası da yoktur ilk mesajınızı tavsiye edilen siteler bölümünde konu açarak başlayabilirsiniz.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[engin];2668893 dedi ki:
isterseniz tavsiye edilen siteler bölümü olan forumları sayayım size ve mesaj kotası da yoktur ilk mesajınızı tavsiye edilen siteler bölümünde konu açarak başlayabilirsiniz.

Diğer forumlar farklı kuralları olabilir ve bu Sdn'i ilgilendirmez.

justlive4life

Doçent
Reaksiyon puanı
18
[engin]
o zaman mesajımı üstüne alınmana gerek yok. Ayrıca benim bi çıkarım yok ki kralcılıkla suçluyorsun beni. Ben sadece takıldığım forumun sıradan bir forum olmaması için uğraşıyorum. Ben bu forumda takılan insanlardan site tavsiyesi istiyorum, site reklamı değil.
Bak sana eleştirini yayınlamak için fırsat vermişler. Yazına olan eleştirilerimizi kabul etmeyeceksen bir daha başlık açma lütfen. Direkt yönetime mesaj at.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Tavsiye ettiğiniz siteler kategorisindeki mesaj sınırlandırması, ilk mesajlarda reklamın önüne geçmek için alınan bir önlemdir.
He nefret ettiğiniz siteler yada diğer başlıklarda reklam yapılmıyor mı diye sorabilirsiniz.
Yapılıyor ta ki biz konuyu görene dek. Yada siz dostlar konuyu raporlayana kadar..

Tavsiye ettiğiniz siteler kategorisine konu açmak istiyorsanız 100 mesajın olmalı.
Maalesef aksi bir durum şu an için pek mümkün görünmüyor.
Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu var mı?

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[engin]
o zaman mesajımı üstüne alınmana gerek yok. Ayrıca benim bi çıkarım yok ki kralcılıkla suçluyorsun beni. Ben sadece takıldığım forumun sıradan bir forum olmaması için uğraşıyorum. Ben bu forumda takılan insanlardan site tavsiyesi istiyorum, site reklamı değil.
Bak sana eleştirini yayınlamak için fırsat vermişler. Yazına olan eleştirilerimizi kabul etmeyeceksen bir daha başlık açma lütfen. Direkt yönetime mesaj at.

Benimde Tavsiye edecegim sitelerden bir menfaatim yok bir amaç gütmüyorum http://www.ismididikle.com/
Açacagım konuda buydu sagolun konumu açma fırsatı verilmedi çok teşekkür ederim yönetime

Konu açamadıktan sonra yardım edebileceginiz konu yok zaten sizi forumunuzla başbaşa bırakıyorum kolay gelsin ve lütfen üyeligimi iptal edin yada banlayın istemiyorum artık.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201

[engin]

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizin oralarda insanlar napıyor bilmiyorum ama bizim buralarda konu açmadan önce arma yapılıyor.

http://forum.shiftdelete.net/tavsiye-ettiginiz-siteler/50214-isminizi-didik-didik-edelim-mi.html

Eski yönetici arkadaşlardan birisi forumun giriş ve çıkış kapıları herkese açık yazmıştı bir yerlerde, hesabınızın kapatılmasını istediğinize eminseniz kapatırız.

O kadar biliyoruz ukalalık yapmayın arama yaptık ama çıkmayınca açmak istedim hem arama yapmadan konu açmış olsamda linki verip konuyu kapatabilirsiniz ilk defa başınıza gelmiyordur heralde konu tekrarı yapılması,neyse kapatın hesabımı adil olur diye gelmiştim ama maalesef adil bir yönünüzü göremedim.nefret ettiginiz bölümüne açsaydım sizinde hoşunuza giderdi o sitenin yer'ilmesi görüyoruz açılan konuları.hemen kapatın hesabımı ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...