Haber Çiftlikbank’ın Kurucusu Mehmet Aydın’dan Flaş Açıklama!

Jarvisit

Tech is my home
SDN
Reaksiyon puanı
2,869
2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca dolarlık vurgun yapan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, o tarihten beri çeşitli ülkelerde firari olarak yaşamını sürdürüyordu. Dönem dönem sızan görüntüleriyle gündeme gelen firari, bulunduğu ülkedeki Türk elçiliğine teslim olacağını söyledi.

ciftlikbankin-kurucusu-mehmet-aydindan-flas-aciklama.jpg

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Parayı ye harca rahatça ve keyifle. Sonra gel dalga geçer gibi teslim olacağım de. Bu dediği bile belki yalandır. Zaten teslim olsa ne olacak ki? İnsanları dolandırarak aldığı para ile hayatının eğlencesini yaşamıştır zaten.
Cehennemde çok acılar içinde yansın.

Son düzenleme:

Realhas the Great

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,986
2018 yılında binlerce kişiden milyonlarca dolarlık vurgun yapan Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın, o tarihten beri çeşitli ülkelerde firari olarak yaşamını sürdürüyordu. Dönem dönem sızan görüntüleriyle gündeme gelen firari, bulunduğu ülkedeki Türk elçiliğine teslim olacağını söyledi.

Ekli dosyayı görüntüle 157629

Adam parayı bitirdi sonra Türkiye'ye gelip adalete teslim olacak sonra salıncak sonra yeniden milleti dolandıracak ardından Uruguay'a kaçacak yeniden parası bitecek ve bu süreç tekrarlanacak.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Burada bir hinlik bir kurnazlık var gene. Bu adam durup duruken teslim flan olmaz. Siyaseten bir show yapılacak gibi geliyor bana. Yakın zamanda Sedat Pekerde Durup duruken Tosuncuk yok orada değil şurada duruyor tarzı laflar etmişti.

İtirafçı olacam ayağına siyasi söylemlerde bulunacak gibi geliyor bana. Yok bana İç işleri bakanı yardım etti yok şu isim yardım etti parayı şunlarla yedim tarzı. Arkasındanda Sedat Peker iki Tweet attı mı bizim muhalefet havada kapar belgesiz bilgisiz zaten her söylemi... ( Tosuncuk Kahraman bile ilan edilebilir demedi demeyin :D )

1625081678431.png

ArsenWenger

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
Enayilerin paraları yedi şimdi dönsün.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Burada bir hinlik bir kurnazlık var gene. Bu adam durup duruken teslim flan olmaz. Siyaseten bir show yapılacak gibi geliyor bana. Yakın zamanda Sedat Pekerde Durup duruken Tosuncuk yok orada değil şurada duruyor tarzı laflar etmişti.

İtirafçı olacam ayağına siyasi söylemlerde bulunacak gibi geliyor bana. Yok bana İç işleri bakanı yardım etti yok şu isim yardım etti parayı şunlarla yedim tarzı. Arkasındanda Sedat Peker iki Tweet attı mı bizim muhalefet havada kapar belgesiz bilgisiz zaten her söylemi... ( Tosuncuk Kahraman bile ilan edilebilir demedi demeyin :D )

Ekli dosyayı görüntüle 157630
Şaka mı bu? Türkçe duyduğunu anlayamıyorsun galiba adam söylediği 10 şeyin yarısına kanıt gösterdi ki kanıt göstermese bile bu kadar ciddi iddialara karşı bir soruşturma bile açılmadı. Dünyanın neresinde görürsün böyle bir şey? Ben sana söyleyeyim 3.dünya ülkelerinde. Ama tarih unutmaz er geç hesap sorulur sen merak etme. Muhalefet tabi ki havada kapacak adamların işi bu. Siyaset nedir bilmiyormusun sen? Aynı şey CHP üzerinden olsa AKP de çıkıp aynı şeyleri yapacaktı gündeme getirecek tartışmaya açmaya çalışacaktı. Türkiyede siyaset böyle ilerler. Birisi aptal burada ama muhalefet değil ;)

emin:)

Profesör
Reaksiyon puanı
1,124

Türkiyeyi iyi günler beklemiyor...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Türkiyede siyaset böyle ilerler. Birisi aptal burada ama muhalefet değil

Türkiyede siyaset çok kirli ayrıca YALAN- DOLAN- ALGI üstüne ilerliyor. Son zamanlarda atılan yalanlarda da gördüğümüz gibi.

Sedat Peker neyi ispat etmiş neyi kanıtlamış ? Hep bir iddia hep bir havada kalan sorular. Açık saçık belgeli bilgili neyi kanıtlamış ? Resmen Kör dövüşü yapıyor söylediği iddialar ile.

Üstte attığım tosuncukla ilgili tweet i 12 Haziranda atmış. 1 Temmuz geldi hani nerde isimler nerde belge bilgi kim görüşmüş Tosuncukla resmi nerde vb.

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,959

Ya bu sefer bunu biz sınırdan içeri sokmayalım :/ Bu yine milletin canını okur gider. Dolandırılanlara üzüldüğümden değil milli servet su sızıntısı gibi dışarı gidiyo ona yanıyorum :)

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,612
Dolandırıcının dediğine güvenmem.

Kendini unutturmamaya çalışıyor gibi geldi bana.

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Tosuncuk teslim olmak için para isterse dolandırılanlar elinden geleni yapıp parayı yatırır herhalde ??

Ceon

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Tosuncuk açıklama yaparken bile kimseyi dolandırmayı düşünmüyordum demiş bu adama kim neden güvensin ki? Birde adam Uruguay'da hayatını yaşarken neden kendi isteğiyle hapse girsin ki herkese çok saçma gelmiştir.

Bu arada bu konu sayesinde aklıma eski bir tweet geldi. Google üzerinde baya bir aradım ama bulamadım. Tweet içeriği 20 lira yatırdım 100 lira gönderdi adamsın Mehmet Aydın diyeydi. Eğer bir gün teslim olursa bu konuya gelip ADAMSIN MEHMET AYDIN yazma dileğiyle iyi akşamlar.

Ceon

Asistan
Reaksiyon puanı
324
Sözümüzü tutalım.

ADAMSIN MEHMET AYDIN

1625131908393.png

ihsan1976

Unsurpassed Сasual Dating - Authentic Maidens
Cezalı
Reaksiyon puanı
11
kesinde öyledir :)

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Adam 75 bin 260 yıl hapis ile yargılanıyordu ? ve gidip teslim oldu çok ilginç Üstüne yarım milyar parayı yiyememiştir 2 senede. Üstüne yok Beyaz Rusyada yok Arnavutlukta yok afrikada flan deniyordu adam Brazilada Türk konsolosluğuna teslim olmuş.

damzchevk

Profesör
Reaksiyon puanı
1,013
Bunun yakalanamaması ayrı bir muammaydı kendisinin teslim olması dahada garip oldu. Kim bilir kimler işin içinde.

404 Error

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12,506
Gerçekten teslim olmuş! Ama bu zamana kadar neden teslim olmadı? Neden şimdi teslim oluyor ki?
Buna hapis cezası yerine tekme tokat dalacaksın. Yumruklarını sert atacaksın bunun gibi dolandırıcılara. İnsanları kandırıp paralarını çalıp kaçana sonra da dalga geçer gibi teslim olana bu yakışır. Acı çekmek nasıl bir duyguymuş tattırmak lazım.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Teslim olmadan önce bir açıklama yapmış ve yeşil solcu Deniz Gezmiş parkası ile ? Bir hesabı var bu adamın daha önce teknelerde kızlarla paraları yerken videolar atardı birden ne oldu acaba. Üstüne ben suçsuzum ve mağdurum demiş. Ve suçsuz olduğunu kanıtlamak için kendi isteği ile tesmiş olmuş. Tabii yersen ?