Çiftlik evime internet baglatmak istiyorum

hamzaa1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar.
şuan ben vınn kullanıyorum ve hiç memnun degilim.!!!
bizim ev ilçeden yaklaşıl 1.300 metre uzaklıkta az önce Türkcell süperonlineyi aradım ve abone olmak istedigimi söyledim tamam dedi adres verdim tamam gelicez dediler kapattı. sizce 1.300 metreye internet çekerlermi çekmezlermi ?
2.sorumda Türkcell çekmez ise kendim çektirebilirmiyim ücretini karşılayıp ?
ve yüksek fiyat tutarmı ?

Emre Budak

Doçent
Reaksiyon puanı
321
Merhaba, Telekomda çalışıyorum özelden adresini atarsan yardımcı olabilirim belki. Ayrıca kablo çekimini sen gerçekleştir elektirikçi yardımı ile onlar yapıyor. İnternetide bir Altyapı firmasından çektirirsin çünkü 1300 metreye çekmez ekipler.

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Merhaba, Telekomda çalışıyorum özelden adresini atarsan yardımcı olabilirim belki. Ayrıca kablo çekimini sen gerçekleştir elektirikçi yardımı ile onlar yapıyor. İnternetide bir Altyapı firmasından çektirirsin çünkü 1300 metreye çekmez ekipler.
Benim de evim biraz şehire uzak ama arkamızda iki okul var ikisinde de net var. Binamızda kutu felan yok net/telekom için. Ekipler yoldan eve (taş çatlasın 50 metre var yola) çekerler mi kablo vs. şeyleri ?

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
@Mustafa Deliktaş dostum ancak imza toplayıp, toplu başvuru yaparsanız sokak baz alarak çekerler.

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
15-20 değil sokak baz alınarak demiştim. 100-300 arası imza toplanması lazım ki, bulunduğunuz sokağa hat çekilsin.

Frosa

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,416
Evinize kadar kişisel hat çektiremezsiniz. Toplu başvuruda çekerler ki, ücret ödeyerek belki...

hamzaa1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka çarasi yok bintl 2bin tl ye razıyım.
vın a her ay 70 tl verip 15 gb kullanmaktan bıktım artık.

hamzaa1234

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2bine kapatabileceğinizi sanmıyorum ama ttnetle bi görüşün isterseniz
şuan Türkcell süperonlineye telefon açıp abone olmak istedigimi söyledim adres verdim birkaç gün içinde gelir dediler.
2yıl öncede vodafoneye başvurmuş geldiler çekemeyiz dediler ve gitmişlerdi ! :(

Unknown User

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,238
Peki herşeyi geçtim biz nasıl internet kullanacağız ? :D Var mı alternatifleriniz :)

abseyhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turksat NET'i araştırdınız mı? Telefon hattı olmadan çanak anten üzerinden internet veriyorlar. Sitede fiyatlar yazmıyor ama arayıp öğrenebilirsiniz. TürksatNet

edit: diğer link Türksat Net