Çift SIM Kartlı Galaxy Note 2 Çıkıyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Note serisi tuttu ya artık Samsung "pilavı ısıtır ısıtır koyar önümüze!"

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Ya ne olacak sanıyordunuz? Piyasa işte :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Çin malı ile zor ayrılacak.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Su an sirket telefonu (malumunuz black berry) ve kendi sahsi hattımın takılı oldugu Galaxy Note kullanıyorum. Ikısını bır arada Galaxy Note 2 gibi kuvvetlı bır cıhazda bırlestırmek benım hayalim. Eger boyle bir cihaz Türkiyeye gelirse iş dünyasını kafadan vurur ve çok satar kanaatindeyim. (Özellikle dış tücaret çalışan arkadaşların ortak problemi. Sirketlerde kızılay dagıtmıs gibi blackberry verıyorlar)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle alırım bu cihaz. iki telefon kullanmaktan bıktım valla böyle özellikli bir çift hatlı telefon kaçar mı hiç.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
özel hattım şirket hattım nedeniyle çift telefon kabusu yasayanlardanım. Mevcut çift hatlı telefonlar özellikleri bakımından beni tatmin etmediğinden kullanmıyorum. Biraz büyük bir telefon fakat getiren varsa Türkiye'ye alıcıyım...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuan 7562 duos kullanıyorum birçok eksik var not 2 de bunlar olmaz herhalde bendende evet...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar Türkiye'de kullanılan telefonların neredeyse %60'ını operatörler dağıtıyor. sizce hiçbir operatör kendi hattıyla başka bir operatörün hattının kullanılabileceği bir telefonu getirir mi? özellikleri düşünüldüğünde en üst seviye telefonlardan biri sayılabilir, insanların cebinden 2 kat para almak yerine tek telefonu satıp daha az kar etmek ülkemiz ithalatçısının ticaret ahlakına sığar mı. bana sorarsanız beklemeyin derim. bunun yerine çift hatlı olsun diye aldığımız donanımı yetersiz telefonları bize pahalı fiyatlara kakalamaya devam ederler.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Çin malı zaten tasarım, tamamen çin malı yapıyor telefonu Samsung.